Home » Advertorial » Cum să alegi mașina nouă marca Ford ideală pentru tine – în 6 pași la showroomul Ford Oradea

Cum să alegi mașina nouă marca Ford ideală pentru tine – în 6 pași la showroomul Ford Oradea

Cum să alegi mașina nouă marca Ford ideală pentru tine – în 6 pași la showroomul Ford Oradea
Publicat: 27.05.2022

Dacă te afli în căutarea unui Ford nou, showroom-ul auto Ford Oradea vine în întâmpinarea așteptărilor tale cu un program bine pus la punct pentru ca tu să te poți bucura în cel mai scurt timp posibil de o mașină impecabilă. Descoperă în continuare cei 7 pași care te vor pune în posesia Fordului tău de vis.

1) Alege online modelul Ford care ți se potrivește

Showroom-ul Ford Oradea face parte din cea mai extinsă rețea de dealeri auto la nivel național, deținută de Țiriac Auto. Aceasta cuprinde o gamă variată de autovehicule, fie că este vorba de mărci, design, dotări, vechime sau preț. Printre numeroasele branduri de mașini rulate se află și marca Ford, showroom-ul auto oferindu-ți posibilitatea să-ți alegi modelul cel mai potrivit.

2) Verifică disponibilitatea modelului

După ce ți-ai găsit Ford-ul preferat, poți verifica online, în timp real, disponibilitatea acestuia în cadrul dealerului auto Ford Oradea. Astfel, poți accesa specificațiile comerciale și tehnice ale fiecărei mașini în parte, poți solicita oferte personalizate și poți cere să iei legătura direct cu un consilier, care să te ajute să identifici cea mai potrivită opțiune pentru tine.

3) Solicită o ofertă de preț pentru modelul ales

Odată ce te-ai hotărât asupra modelului Ford preferat, poți solicita o ofertă de preț pentru acesta direct pe website-ul dealerului auto care operează în Oradea. Fiecare autoturism listat are alocat un consilier personal care te va ajuta cu toate informațiile necesare. Datele de contact ale consilierului sunt disponibile pe pagina fiecărei mașini în parte.

4) Programează o vizionare în cadrul locației Ford Oradea

Showroom-ul de auto noi Ford din Oradea are publicate online toate datele de contact ale consilierilor din locație. Aceștia te pot ajuta cu răspunsuri profesioniste și prompte la toate întrebările pe care le ai în legătură cu modelul Ford ales, despre care vrei să afli mai multe informații.

5) Solicită efectuarea unui test-drive

Ce altă metodă este mai potrivită de a te convinge de performanțele modelului auto Ford ales decât un test-drive? Înscrie-te pentru un test drive în cadrul showroom-ului, Ford Oradea și pe lângă experiența personală, vei avea posibilitatea să beneficiezi și de consultanță specializată din partea profesioniștilor din cadrul dealerului.

6) Află detalii amănunțite despre mașină

Dacă te orientezi spre o mașina rulată, trebuie să știi că fiecare mașină din parcul auto al reprezentanței Ford Oradea are un istoric complet și riguros, creat pe baza seriei de șasiu (număr VIN), la care și tu poți avea acces. Totodată, fiecare Ford din ofertă a trecut printr-un proces complex și specializat de verificare tehnică, evaluare și cosmetizare, iar la nevoie chiar prin recondiționare.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase