Home » Advertorial » Descoperă gama de laptopuri ASUS pentru creatori

Descoperă gama de laptopuri ASUS pentru creatori

Publicat: 24.06.2022
Descoperă gama de laptopuri ASUS pentru creatori

Când vine vorba de mediul online, persoanele cu înclinații creative, indiferent de domeniul de activitate, cum ar fi cei cu talent la desen, fotografie, cinematografie, artă, animație, game design sau proiectare, nu își pot desfășura activitatea fără un calculator compatibil cu fluxurile de creație digitale moderne, iar ASUS le pune la dispoziție o gamă completă de laptopuri cu funcții specializate și performanțe de top prin modelele ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED, ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED și ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED.

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED: pentru tinerii care vor să își exploreze talentul

ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED este o unealtă avansată concepută pentru creatorii de zi cu zi, influenceri, streameri, vloggeri, tineri muzicieni și nu doar pentru aceștia, o combinație formidabilă de putere într-un spațiu compact, foarte portabil, și cu un design cool care se potrivește cu orice stil modern datorită texturii capacului cu un model unic cu aspect de țesătură sau aluminiu anodizat, ambele finisaje fiind gândite pentru a respinge cu ușurință amprentele și petele.

Câteva dintre modele ASUS Vivobook Pro 14X/16X OLED sunt oferite cu ecrane OLED validate de PANTONE care afișează cu precizie întreg volumul de culoare DCI-P3, standardul folosit și în filmele de la Hollywood. Ce avantaje aduce această certificare pentru creatori? Practic, garantează o viziune artistică transpusă în detaliu, culori fix așa cum și le-a închipuit autorul și un rezultat final de care se pot bucura și alții în egală măsură.

O funcție care dă dovadă de ingeniozitate este ASUS DialPad, un controler rotativ înglobat cu precizie în suprafața touchpad-ului care acționează, practic, ca o interfață virtuală de acces rapid la cel mai des utilizate funcții și scurtături și care permite creatorilor un control foarte facil al instrumentelor favorite din suita de programe Adobe compatibile.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED: conceput pentru creatorii productivi în mișcare

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este opțiunea care se pretează cel mai bine pentru artiștii care activează în domenii precum editare video, pentru graficieni și cei care fac animație sau desenează, adică pentru acei creatori care se vor bucura de prezența ecranului secundar tactil ScreenPad Plus, cu rezoluție 4K, un afișaj la fel de fin ca cel principal tactil cu tehnologie OLED. Ambele ecrane pot fi utilizate împreună, simultan, pentru design grafic, mulțumită suportului pentru un stylus capabil să detecteze 4096 de nivele diferite de presiune, facilitând desenatul în mod natural.

ASUS Zenbook Pro Duo 15 OLED este foarte adaptabil, astfel, se pot crea rapid spații de lucru extinse, prin conectarea la ecrane 4K, 8K sau chiar 10K datorită mufei cu conexiune HDMI 2.1. Controlul fără sacadări nedorite al acestui număr incredibil de pixeli este asigurat de plăci video cu cipuri grafice ce ajung până la puternicul NVIDIA GeForce RTX 3080.

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED: alegerea liderilor și inovatorilor

ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED este simplu de caracterizat: o stație de lucru foarte portabilă ce face față oricărui flux de lucru, putând fi dotată în configurația de top cu grafică rapidă NVIDIA RTX A2000, un chip special proiectat pentru aplicații profesionale. Nu contează însă pentru care configurație optezi, deoarece laptopul îți va oferi o experiență creativă fără compromisuri în condiții de performanță și stabilitate exemplare, potrivite pentru cele mai solicitante tipuri de activități din domeniul audiovizualului, ingineriei și științei.

Caracteristicilor surprinzătoare pentru un portabil li se alătură un superb ecran 4K OLED validat și certificat de Calman, soluția de calibrare software utilizată pe scară largă în mediile profesionale, precum și certificarea Independent Software Vendors ISV care garantează rularea exemplară, fără cele mai mici probleme de stabilitate, a celor mai importante aplicații pe configurația hardware a fiecărui model.

Tot referitor la componente, ASUS ProArt Studiobook Pro 16 OLED se distinge și prin suportul pentru memorie RAM cu corecție automată a erorilor prin funcția ECC, modulul de stocare ce constă din două unități conectate în mod RAID 0 și prin cititorul de carduri SD tip Express 7.0 care îți permite să descarci de 10 ori mai rapid pozele și clipurile din aparatul foto/video.

Componenta cea mai importantă pentru creatori este, însă, ASUS Dial, o rotiță fizică amplasată strategic în zona tastaturii, care surprinde experiența de utilizare a controlerelor specializate din studiourile de producție, fără a ocupa mai mult spațiu pe birou. Rotind și apăsând ASUS Dial vei putea face foarte rapid zoom pe imagini, scroll în liste, poți schimba luminozitatea ecranului, ajusta nivelul sunetului, controla dimensiunea pensulei în Photoshop, ca să înșiruim doar câteva funcții ce pot fi controlate intuitiv. Personalizarea meniurilor ASUS Dial pentru adaptarea completă la fluxurile proprii de lucru se face rapid direct din aplicația ProArt Creator Hub.

Dacă dorești să afli mai multe detalii despre aceste laptopuri pentru creatori, îți sugerăm să vizitezi și pagina Create with ASUS, unde se găsesc toate detaliile despre specificațiile, funcțiile importante și configurațiile existente, precum și o serie de mărturii de la artiștii ProArt care folosesc aceste unelte în propriile fluxuri de creație.

Fiecare laptop ASUS pentru creatori pe care îl cumperi în această perioadă beneficiază de trei luni de acces total la programele din cunoscuta suită Adobe Creative Cloud, colecția software cea mai îndrăgită de creatori, un companion superb pentru o gamă de laptopuri care au fost proiectate pentru a satisface cerințele din mediile de lucru profesionale.

În încheiere, precizăm că mai poți participa și în campania Părerea ta contează care necesită doar publicarea unei scurte recenzii de utilizare a laptopului ASUS de cel puțin 200 de caractere pe oricare dintre platformele participante, moment în care vei primi un an de extindere a garanției produsului tău.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase