Home » Advertorial » Sfaturi utile pentru a alege rochii potrivite pentru a ascunde burtica

Sfaturi utile pentru a alege rochii potrivite pentru a ascunde burtica

Sfaturi utile pentru a alege rochii potrivite pentru a ascunde burtica
Sursa foto: Tamara Bellis/Unsplash
Publicat: 22.06.2022

Magazinele sunt pline de rochii scurte, medii și lungi pentru a ascunde burtica, pentru cele care sunt conștiente de stomacul lor. Multor persoane le este greu să își mute greutatea din jurul mijlocului și, dacă vreți să treceți discret peste abdomen, este bine să învățați ce să căutați la cumpărături.

Indiferent de tipul dvs. de corp, cu toate putem avea momente de conștientizare de sine și, dacă vă chinuiți să vă simțiți bine în timp ce vă îmbrăcați în funcție de forma dvs. fizică, învățarea unor trucuri de styling vă va ajuta să vă simțiți mai bine în hainele dvs.

Să vă simțiți conștientă de stomacul dvs. este suficient pentru a strica experiența cumpărăturilor, așa că am umplut această rubrică cu sfaturile noastre pentru a alege cele mai bune rochii care să ascundă burta, astfel încât să vă puteți îmbrăca cu încredere.

Mai degrabă decât să vă concentrați doar pe mascarea burții, gândiți-vă cum să atrageți atenția asupra celor mai bune atuuri ale dvs. Formele corpului de măr tind să aibă un bust generos, un fund mic, precum și brațe și picioare subțiri. Până acum, totul este minunat. De fapt, singura diferență între forma de măr și mult râvnita formă de clepsidră este o talie mai puțin definită, iar noi avem o mulțime de idei pentru a vă ajuta în acest sens.

Dar, cel mai important, nu uitați, un mijloc încăpățânat (sau orice altă problemă corporală, de altfel) nu ar trebui să vă afecteze stilul – îmbrăcați-vă pentru dumneavoastră și, cel mai important, învățați să vă bucurați de garderoba dumneavoastră, să vă acceptați corpul și să vă sărbătoriți pe dumneavoastră înșivă – dacă țineți minte acest lucru vă veți îmbunătăți încrederea în sine.

Cele mai bune modele de rochii pentru a ascunde burtica

  • Wrap: Măgulitoare pe toate formele corpului, o rochie wrap este o piesă de bază a garderobei capsulă, ca să nu mai vorbim de o formă la care Kate Middleton apelează în mod regulat. O rochie bine croită se va potrivi și va flata în partea de sus, înainte de a trece peste mijlocul dvs. Decolteul în V adânc le face potrivite pentru busturile mari, dar vor oferi un impuls și pentru cupele de dimensiuni mai mici. Pentru o acoperire suplimentară, căutați rochii de tip „wrap” cu un volan moale în față sau cu detalii de drapaj moale.
  • Talie Empire: Când vine vorba de a vă ascunde burta, modelele cu talie empire sunt întotdeauna un pariu bun. Atrăgând privirea spre cea mai mică parte a trunchiului prin faptul că vă strâng direct sub bust, acestea dau iluzia unei talii mai înalte. Restul rochiei ar trebui să aibă o croială evazată sau în linie A care să plutească peste stomac.
  • Trapez: Nu vă lăsați descurajată de nume, rochiile trapez nu trebuie să fie ca un cort. Optați pentru un stil care se evazează odată ce a trecut de subraț (astfel încât să aveți un pic de definire a bustului înainte de a se umple. Această formă este o siluetă de rochie bună pentru a ascunde burtica, deoarece nu se agață de formele dvs., ceea ce o face să fie și deosebit de confortabilă. Pentru cadrele mici, optați pentru un stil mai scurt, nu mai lung de lungimea genunchiului, în timp ce cumpărătoarele mai înalte își pot permite să opteze pentru o rochie midi trapez. Lungimea este importantă în acest stil, pentru a nu ajunge să fiți copleșită.
  • Încrețituri: Detaliile încrețite și încrețiturile care se încolăcesc pe mijlocul rochiei sunt o modalitate ingenioasă de a ascunde burtica. O încrețitură subtilă și un drapaj moale este o modalitate foarte măgulitoare de a vă masca mijlocul, iar atunci când pornește din partea laterală a taliei poate ajuta, de asemenea, la crearea iluziei unei talii mai înguste.
  • Imprimate: Nu vă feriți de modele și imprimeuri. Un imprimeu încărcat acționează ca un camuflaj vestimentar și ajută la ascunderea unei multitudini de nesiguranțe, inclusiv ajutând la disimularea burticii. Purtarea de rochii cu imprimeuri este, de asemenea, o modalitate ușoară de a injecta culori vibrante în garderoba dvs.
  • Panoul de iluzie: Rochiile cu panouri de iluzie sunt o modalitate super elegantă de a ascunde nu numai burtica, ci și de a crea forme de clepsidră. Folosind coloritul bloc, rochiile tip iluzie se învârt în jurul faptului de a avea un panou prin centrul din față (și uneori și centrul din spate) al rochiei. Tăind prin tine pe verticală, panoul bloc central creează iluzia unei siluete mai înguste și a unei talii mai subțiri, adăugând forme și mascând burta în acest proces.
  • Talie mai înaltă: Poate fi tentant să optați pentru rochii care au puțină formă în încercarea de a vă ascunde burta, dar de fapt, când vine vorba de a vă îmbrăca pentru a ascunde burta, a avea un element de modelare și croială este foarte important. Deși ar trebui să evitați detaliile orizontale chiar pe burtă, investiți în rochii croite, inclusiv rochii shift care au o talie puțin mai înaltă. Acest lucru vă îngustează din nou într-o parte mai mică a siluetei dvs. și o rochie bine croită va continua să contureze zonele care vă fac să vă simțiți stânjenită.
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase