Home » Advertorial » Destinații de vacanță ieftine

Destinații de vacanță ieftine

Destinații de vacanță ieftine
Publicat: 30.06.2022

De la Colosseum-ul din Roma la autobuzele roșii din Londra, Europa are multe de oferit turiștilor de tot felul. Dar este important să verifici ce locuri merită cu adevărat să fie vizitate și cum să te ferești de cheltuieli inutile.

Europa este un continent unic care tentează în mod constant orice pasionat de călătorii cu diversitatea și cultura sa interesantă. Cu toate acestea, descoperirea lui se poate dovedi costisitoare. Află unde să călătorești ieftin în Europa și ce trebuie să reții pentru ca vacanțele europene să nu se transforme într-o serie de cheltuieli neplanificate.

Unde poți călători ieftin în Europa cu familia?

Călătorind cu copii este foarte distractiv! Cu atât mai mult cu cât există multe orașe în Europa care oferă atracții atât pentru turiștii în vârstă, cât și pentru cei tineri. Parcurile cu atracții, plajele, obiectivele turistice imaginative, precum și muzeele interactive te vor distra ore întregi, iar adulții se vor putea simți din nou ca copii.

  • Sevilla, Spania

Este al patrulea oraș ca mărime din Spania, dar merită vizitat, la fel ca Madrid, Barcelona sau Valencia și este supranumit patria flamenco-ului. Sevilla este, de asemenea, unul dintre cele mai vechi orașe din țară. Este plin de urme și monumente de pe vremea când orașul era sub influență romană și arabă, ceea ce se potrivește frumos cu cultura spaniolă actuală. Pe eSky.ro vei găsi bilete de avion pentru sezon, dar și oferte de ultimă oră.

  • Bologna, Italia

Bologna este considerat orașul natal al celebrelor spaghete bolognese . Dacă scopul călătoriei tale nu este doar de a experimenta arta și cultura italiană, ci și de a gusta cu adevărat delicatese locale, nu există un loc mai bun pentru a-ți începe călătoria.

La doar câteva zeci de minute de Bologna se află, printre altele Parma, cu șunca de Parma adevărată, sau Modena cu cel mai faimos oțet balsamic din lume.

Unde pot călători ieftin cei care iubesc aventura?

Străzile înguste renascentiste nu sunt ceea ce cauți? Ai vizitat destinații cu multe obiective turistice și acum cauți altceva? Poți cunoaște continentul dintr-un unghi diferit . E timpul pentru ceva nou!

  • Bundoran, Irlanda

Deși primele asocieri cu Irlanda probabil că rareori se îndreaptă spre acest sport, Bundoran este renumit pentru condițiile sale ideale pentru surfing.  Varietatea terenului, de la plaje cu nisip până la stânci, fac din acesta o destinație ideală atât pentru începători, cât și pentru surferii experimentați.

  • Dubrovnik, Croația

În ultimii ani, orașul este renumit în principal pentru că este unul dintre platourile de filmare pentru „Game of Thrones”. Cu toate acestea, nu este cunoscut doar pentru priveliștile frumoase și meterezele care amintesc de orașele medievale. Podul Dubrovnik este un loc ideal pentru bungee jumping. Sezonul de sărituri durează doar 2 luni vara – așa că merită să vizitezi Dubrovnik în iulie sau august.

Care sunt modalitățile de a călători ieftin în Europa?

Deși călătoria în Europa are unele costuri inevitabile, există mai multe modalități de a reduce cheltuielile potențiale, menținând în același timp serviciile de înaltă calitate. Pe ce să pariezi pentru a economisi puțin?

  • Zboruri ieftine

De departe cea mai importantă și extrem de populară modalitate de a reduce semnificativ costurile călătoriilor în străinătate, inclusiv călătoriile europene. Ofertele de ultimă oră, cum ar fi biletele cumpărate în avans, pot reduce prețul unui zbor chiar și de mai multe ori! De exemplu, dacă vrei să vizitezi Turcia, un bilet de avion de pe https://www.esky.ro/bilete-de-avion/0/0/ci/ist/istanbul poate fi mult mai ieftin decât dacă ai alege să mergi cu mașina.

  • Călătorii în afara sezonului

Aceasta este probabil a doua modalitate cea mai rentabilă de a călători în cele mai interesante locuri din Europa la un preț favorabil.

  • Cumpărături și mâncare

Dacă faci cumpărături, este cel mai bine în supermarketuri, iar dacă gătești, alege să folosești facilitățile existente în locurile de cazare. Nu trebuie să servești fiecare masă la un restaurant scump.

  • Asigurare adecvată

Este cu siguranță unul dintre cele mai importante elemente care ar trebui să fie amintite de fiecare turist care pleacă într-o călătorie prin Europa. O poliță bine aleasă, te poate scuti de costuri care ajung chiar și la zeci de mii de euro.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase