Home » Advertorial » Geci și jachete pentru începutul de toamnă – descoperă o selecție de modele la modă

Geci și jachete pentru începutul de toamnă – descoperă o selecție de modele la modă

Geci și jachete pentru începutul de toamnă – descoperă o selecție de modele la modă
Publicat: 29.08.2022

Sezonul de toamnă surprinde din nou cu tendințele originale. Culorile închise sunt înlocuite cu nuanțe suculente, iar formele simple sunt înlocuite cu o tăietură supradimensionată. În acest articol, aruncă o privire mai atentă la îmbrăcămintea exterioară care te va ajuta să arăți elegant, chiar și în timpul zilelor mohorâte. Verifică ce geci și jachete la modă pentru toamnă merită să ai în garderoba ta!

Pregătirea pentru zilele reci nu a fost niciodată atât de plăcută! Datorită tendințelor din următoarele luni, abia vei aștepta să vânezi jachete și geci la modă în lanțuri de magazine. Modelele de toamnă încântă în 2022/2023 cu o varietate de culori – de la culori puternice la nuanțe ale naturii. Propunerile populare vor fi pe partea de îmbrăcăminte exterioară – trench-uri, jachete de puf și piele . Vor fi, de asemenea, modele originale – carouri vichy, dungi verticale, imprimeuri animale și motive abstracte.

Tendința oversize este în creștere! Aceste geci și jachete la modă sunt un succes pentru toamna acestui an

Dacă nu îți lipsesc stilurile croite, cu siguranță vei fi încântată că trendul oversize nu face decât să crească în forță și cucerește încă o dată colecțiile de damă. Jachetele și gecile la modă în sezonul de toamnă iau dimensiunea XXL, sunt largi și oferă libertate și stil maxim. Se recomandă în special gecile maxi și trenciurile supradimensionate . O jachetă de puf matlasată pentru femei va arăta la fel de grozav.

Deși podiumurile și colecțiile lanțurilor de magazine sunt încântătoare prin culori, mărcile nu au uitat nici de fanii îmbrăcămintei exterioare mai discrete și universale. Efectul? O tendință fierbinte pentru lunile următoare sunt acele jachete și geci de damă la modă în nuanțe ale naturii. În toamna și iarna anului 2022/2023 vor domina modelele bej, verde, gri, maro și negru . Poți combina culoarea discretă cu orice croială – o jachetă de puf, o haină de piele sau iconicul trench.

Jachete și geci din piele la modă în tendințe pentru toamnă- aceste modele sunt hit-ul acestui an

Cele mai la modă jachete pentru toamna 2022? Gecile de piele! Modelele din piele revin în lumea tendințelor, ceea ce nu ar trebui să surprindă. La urma urmei, îmbrăcămintea exterioară iconică nu părăsește niciodată lumea stilului. Ca și anul trecut, acestea sunt însoțite de paltoane de piele. Nu doar modelele negre de lungime maxi apar în tendințe, ci și paltoanele la modă caramel și maro, pe care le poți purta cu orice și pentru orice ocazie în toamnă.

Sau poate imprimeuri la modă? Geci și jachetele cu model pentru toamnă , care te vor face să ieși în evidență din mulțime

Toamna este momentul în care imprimeurile domnesc, deși nu este niciodată prea târziu să le alegi! Drept urmare, jachetele și gecile pentru femei la modă acoperite cu imprimeuri au cucerit nu numai podiumurile designerilor de top, ci vor domni și în colecțiile lanțurilor de magazine preferate.

La ce teme ar trebui să fii atentă în acest sezon? Sunt recomandate cu căldură modelele de  îmbrăcăminte exterioară decorată cu carouri, flori, modele organice și imprimeuri asemănătoare cu mici opere de artă. Poți face un pas mai departe și combina două tendințe într-una, alegând geci și jachete la modă pentru toamnă acoperite cu modele în culori suculente.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase