Home » Advertorial » Modalități creative de decorare a casei cu rame foto

Modalități creative de decorare a casei cu rame foto

Modalități creative de decorare a casei cu rame foto
Credit foto: Rolands Zilvinskis via Unsplash
Publicat: 21.11.2022

Fotografiile captează amintiri și păstrează mereu proaspete momentele fericite cu familia și prietenii. Iată câteva moduri creative de a folosi rame foto în decorul casei tale, pentru a păstra amintirile frumoase mereu proaspete.

Creează un perete galerie folosind rame foto

Dacă ai un perete gol în camera de zi, un perete galerie este o modalitate excelentă de a expune fotografiile și amintirile pe care le iubești. Adună o colecție de fotografii care înseamnă ceva pentru tine și amestecă și combină imagini de artă sau chiar obiecte 3D pentru a face un aranjament neobișnuit.

Modele de rame foto mixate și asortate

Poți intercala rame foto voluminoase din lemn, bambus texturat, pânză colorată sau simple contururi negre pentru a crea o amestecătură de modele și forme care se potrivesc bine împreună. Te-ai săturat de acest aspect? Petrece puțin timp și mută-le pe toate, pentru a crea un aspect complet diferit.

Personalizează-ți spațiul de lucru

Nimic nu este mai personal decât o fotografie înrămată a cuiva drag, așezată pe biroul tău pentru a-ți oferi inspirație în timp ce lucrezi. Pentru a face ceva interesant, caută rame foto cu o fotografie mare în centru și fotografii mici pe care le poți atașa lângă.

Panou vertical de imagini

Acesta este un mod minunat de a grupa imagini care contează. Alege rame foto pătrate potrivite, cu un contur negru simplu, și umple-le cu imagini care spun o poveste într-o secvență. Vei adăuga dramatism și interes și îi vei face pe oaspeții tăi să fie dornici să audă și povestea în viu grai.

Bucăți de natură, înghețate în timp

O floare drăguță care a fost presată între paginile unei cărți sau un aranjament cu frunze este tot ce este nevoie pentru a te transpune înapoi în timp, în amintirea prețioasă a unei tabere de aventură, a unui prieten din copilărie sau a unei vacanțe de vară. Păstrează pentru totdeauna acele momente frumoase între două geamuri de sticlă și înrămează-le pentru eternitate.

Arborele genealogic

Iată un mod minunat de a pune laolaltă fotografiile celor dragi. Bunicii tăi, bineînțeles, vin chiar în partea de jos și poți adăuga poze ale familiei tale de-a lungul generațiilor de-a lungul ramurilor și crenguțelor. Ramurile și frunzele pot fi cernite pe perete cu un șablon. Cea mai bună parte a acestui aranjament este că poți continua să adaugi poze de fiecare dată când se adaugă un membru în familie!

Fă o ramă DIY

Fă singur o ramă foto unică și interesantă pentru a simți că ți-ai personalizat singur casa. De exemplu poți folosi o sârmă metalică sau chiar o frânghie, teșită într-un cadru triunghiular pe perete, cu linii orizontale la intervale marcate. Poți adăuga printuri folosind mici agrafe de hârtie și să le schimbi cu altele mai noi, după cum dorești.

Agrafe de rufe și luminițe de zână

Iată un mod drăguț de a înșira o colecție de fotografii folosind niște sfoară și agrafe de rufe. Luminile de zână sclipitoare care sunt înșirate în jurul fotografiilor fac un tablou frumos pe timp de noapte. Aceasta este, de asemenea, o idee minunată pentru o cină de familie care sărbătorește o zi de naștere sau un festival, deoarece poți aduna fotografii de la reuniuni similare pe care le-ai organizat în trecut.

Un perete de tip galerie pe scări

Peretele de lângă scara ta este adesea neglijat atunci când vine vorba de design interior, dar iată o idee uimitoare pentru a adăuga interes. Poți folosi rame de fotografii perfect potrivite și plasate simetric pe care să le urmărești pe măsură ce urci scările! Amestecă și combină rame pătrate, dreptunghiulare sau circulare și intercalează imagini vintage alb-negru cu printuri colorate pentru a spune povestea familiei tale.

Fotografiile sunt menite să fie împărtășite cu lumea. Ți-au plăcut ideile noastre de decor cu rame foto? Dacă da, nu mai aștepta și pune-le și tu în aplicare cât de curând și fă ca amintirile frumoase să rămână mereu cu tine.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase