Home » Advertorial » Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): design revoluționar

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): design revoluționar

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702): design revoluționar
Publicat: 15.12.2022

ASUS schimbă percepția despre cum poți să folosești un laptop cu Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), primul model cu ecran tactil cu diagonală de 17.3 inch care vine cu proprietatea unică de a se putea îndoi la mijloc, rezultatul fiind un laptop cu amprenta de doar 12.4 inch, semnificativ mai mic decât o coală A4, făcând posibilă utilizarea acestuia fără a compromite în vreun fel experiența de utilizare a unui laptop cu ecran mare și fără a afecta portabilitatea.

ASUS este o companie care pune accentul pe inovație și acest lucru devine evident în cazul superbului laptop Zenbook 17 Fold OLED (UX9702), un produs definit de atribute precum versatilitate, inovație și, nu în ultimul rând, ingeniozitate. Acestea sunt legate fără îndoială de ecranul deosebit cu diagonală de 17.3 inch, rezoluție fină 2.5K și raport de aspect 4:3 care se poate plia în mijloc, moment în care formează două ecrane separate cu aspect 3:2 și rezoluție 1920 x 1280 pixeli, lipite fără margini, oferind, astfel, un spațiu de lucru uniform.

Un ecran care te invită să îl descoperi

Formatul pliabil aduce avantaje care nu sunt posibile într-un laptop tradițional, cele mai remarcabile ținând de capitolul versatilitate, unde sunt introduse în premieră mai multe moduri de utilizare interesante, care vin în completarea celor făcute posibile de tastatura detașabilă ASUS ErgoSense Bluetooth cu taste de dimensiune completă și cu o cursă de 1.4mm, un model care integrează și un touchpad foarte precis cu alunecare lină.

Probabil realizezi deja că Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este un laptop foarte adaptabil, putând fi folosit optim în orice situație alegând modul potrivit: tip laptop cu tastatură virtuală sau fizică, sistem tip desktop, tabletă, eReader, sau cu ecranul desfăcut complet la 180 de grade pentru consum multimedia și fluxuri de productivitate. Posibilitățile sunt definite doar de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Reconfigurarea aplicațiilor pe ecran la schimbarea modului de lucru se face automat prin intermediului software-ului ScreenXpert.

ASUS nu a utilizat un simplu ecran pliabil, ci un panou NanoEdge exemplar cu raport ecran-corp de 87%. Acesta utilizează bine-cunoscuta tehnologie OLED (Organic Light Emitting Diode) și beneficiază de toate avantajele unui ecran ASUS OLED premium: rezoluție înaltă, culori hiper-realiste HDR cu o acoperire completă a gamutului DCI-P3, calibrare PANTONE, toate contribuind la o experiență cinematică îmbunătățită și de suportul Dolby Vision. La final, trebuie amintită protejarea sănătății ochilor prin emisii reduse de lumină albastră dăunătoare.

În momentul în care vei desface pentru întâia oară ecranul, vei fi plăcut surprins de cele 1.07 miliarde de culori afișate cu un contrast aproape infinit de 1.000.000:1, la o luminozitate maximă de 500 niți și fără întreruperi deranjante grație timpului de răspuns foarte rapid de 0.2 milisecunde.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) redefinește semnificația premium

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) este un nou tip de laptop, dar și un produs elegant cu finisaje premium care nu lasă loc de interpretări. Primul contact este definit de noua monogramă ASUS care reflectă subtil lumina pe sticla netedă de nuanță albastru închis atunci când rotești carcasa laptopului.

Șasiul este compact, cu o grosime de doar 0.87 cm când ecranul este deschis la 180 de grade și este construit din materiale rezistente pe bază de aliaj de magneziu finisat în nuanța Tech Black. Suprafața acestuia este acoperită parțial de un suport ergonomic din piele artificială de culoare verde închis. Balamaua special proiectată pentru a permite închiderea și deschiderea cu ușurință a ecranului OLED pliabil a fost supusă celor mai dure teste de anduranță, fiind garantată pentru 30.000 de cicluri complete, suficiente pentru mulți ani de utilizare normală.

Imposibil până de curând, spațiul de lucru asociat unui laptop cu diagonală de 17 inch este disponibil în clipa de față într-un produs cu o greutate de doar 1.5 kg fără tastatură și 1.8 kg cu tastatura inclusă ErgoSense. Închis, Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu depășește dimensiunile unei simple coli A4, putând fi purtat discret în eleganta husă inclusă în pachet.

Zenbook 17 Fold OLED (UX9702) nu uită că trebuie să bifeze în primul rând cerințele profesioniștilor, motiv pentru care este dotat cu tehnologii noi și componente de ultimă generație. Câteva componente care te vor interesa sunt procesoarele Intel din generația a 12-a, până la puternicul model Core i7 cu cip grafic integrat Iris Xe, porturi Thunderbolt 4 cu viteze care urcă până la 40 Gbps, autonomie de 9.5 ore datorită bateriei de 75 Wh Easy Charge cu încărcare prin mufă USB-C și conectivitate fără fir la viteze extreme oferite de noul standard WiFi 6E.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase