Home » Advertorial » Descoperă vara ascunsă în casele încălzite cu șeminee și sobe premium!

Descoperă vara ascunsă în casele încălzite cu șeminee și sobe premium!

Descoperă vara ascunsă în casele încălzite cu șeminee și sobe premium!
Publicat: 13.03.2023

Deși sunt mulți aceia care abia așteaptă să treacă frigul cât mai repede, sezonul rece este și un prilej perfect de a petrece mai mult timp în casă alături de familie sau de persoana iubită, bucurându-ne împreună de căldura îmbietoare a căminului nostru! De aceea, este important să acordăm atenție detaliilor sau elementelor secundare care ne-ar putea aduce mai multă fericire.

Unul dintre aceste elemente este sistemul de încălzire, cel care asigură confortul termic pentru întreaga locuință. Indiferent de sursa de încălzire folosită, fie că vorbim despre șeminee pe lemne premium sau sobe tradiționale din fontă, trebuie să te asiguri că beneficiezi de căldură, siguranță și un consum cât mai eficient.

Specialiștii sibieni cu experiența lor vastă în industria soluțiilor alternative de încălzire din România, ne recomandă magicul și “nemuritorul” șemineu pe lemne! Reinventat și îmbunătățit constant, încă de la forma lui arhaică de vatră pe lemne, șemineul a ajuns să îmbine randamentul termic superior cu un design magnific! Acesta va reuși cu siguranță să atragă instant toate privirile și să transforme locuința ta, într-un sanctuar al bunei dispoziții, aflate la adăpostul confortului total.

Indiferent de stilul ales, acesta nu doar că aduce căldura nopților reci, ci și creează o atmosferă care te va face să te simți mereu „acasă”. În plus, dacă este construit cu suflet și materiale de calitate, te va recompensa cu o serie de beneficii pe care extrem de puține alte soluții de încălzire ți le pot oferi!

Șemineul este ideal pentru orice tip de locuință. De exemplu, cei care dețin un apartament și locuiesc la bloc, ignoră posibilitatea instalării unui șemineu. Un șemineu electric living reprezintă cea mai bună alegere. Acesta este ușor de instalat și de întreținut, se bucură de un design fermecător și nu ocupă mult spațiu. În plus, consumul în modul decorativ (fără căldură) nu-l va depăși pe cel al unui singur bec cu LED din casă!

Șemineele sunt o sursă primară de căldură excelentă, dar și un element decorativ valoros. Dacă îți dorești un șemineu ca pe o sursă principală de încălzire și apă caldă, specialiștii recomandă un termoșemineu. Acesta îndeplinește funcțiile unui șemineu și a unei centrale termice în același timp. Șemineele de tip centrală asigură necesarul de căldură pentru mai multe camere din locuință, dar încălzesc și apa menajeră în calorifere sau pardoseală.

De asemenea, acestea pot fi racordate în paralel cu alte sisteme de încălzire, printre care panouri solare, centrale pe gaz sau pe lemne. Indiferent că funcționează în regim propriu sau concomitent cu alte surse de încălzire, termoșemineele te vor ajuta să faci economii semnificative de bani

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje de a investi într-un șemineu de calitate superioară. De aceea, indiferent dacă locuiești la casă sau la bloc, magazinul online al meșterilor sibieni îți pune la dispoziție o gamă generoasă de termoșeminee, șeminee pe lemne, sobe pe peleți, șeminee pe gaz, șeminee electrice sau cu bioetanol, dar și toate materialele, servicii profesionale de montaj și alte accesorii specifice universului alternativ de încălzire.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase