Home » Advertorial » 3 motive pentru care să-ți cumperi un robot aspirator

3 motive pentru care să-ți cumperi un robot aspirator

3 motive pentru care să-ți cumperi un robot aspirator
Credit foto: Kowon Vn via Unsplash
Publicat: 28.03.2023

E vineri seară, mai ai puțin și termini munca, dar weekendul tău de relaxare e departe de a începe încă. Trebuie să faci curățenie în toată casa, că mâine ai musafiri și s-a pus praful peste tot. Doar dacă ar exista un dispozitiv care să te ajute măcar cu o parte din treburi!

Ei bine, un robot aspirator este aparatul de care ai nevoie. Iată 3 motive pentru care acesta este alegerea perfectă atunci când vine vorba de curățarea podelelor tale:

1. Aspiră de unul singur.

Spre deosebire de un aparat clasic de aspirare, acesta nu are nevoie de nicio intervenție umană. Ce înseamnă asta? Că poți lăsa robotul să își facă treaba, în timp ce tu poți face orice altceva în același timp, chiar și să dormi. Pentru că dispozitivul este atât de silențios.

Tot ce trebuie să faci este să personalizezi experiența de curățare, prin intermediul unei aplicații, pe care o vei descărca pe smartphone-ul tău. Alegi acolo care este traseul pe care să-l facă micul tău ajutor de curățenie, alegi dacă vrei să aspire doar o cameră sau mai multe și, dacă deține și o funcție de spălare, poți alege ca după aspirare aparatul să continue curățarea podelelor tale.

Un mare avantaj care vine odată cu achiziționarea acestui produs îl reprezintă faptul că ajunge în acele locuri în care cu un dispozitiv clasic de aspirare ajungi extrem de greu: sub mobilă. Gata cu momentele în care trebuie să muți elementele de mobilier de la locul lor, doar ca să cureți spațiul de sub ele.

Un robot aspirator poate prelua această sarcină și o poate duce la capăt cu maximum de eficiență, tocmai pentru că are o înălțime care îi permite să se strecoare chiar și în cele mai greu de pătruns spații din casa ta.

2. Poți să-l pui la treabă chiar și când nu ești acasă.

Cum ar fi ca, atunci când te întorci de la job, podelele din casa ta să fie gata aspirate și spălate? Dacă ți se pare imposibil, atunci află că un robot aspirator poate face asta. Pentru că îl poți controla printr-o aplicație de pe telefon, poți să îl pui la muncă chiar și atunci când nu ești acasă. Tot ce trebuie să faci este să îl pornești din aplicație și acesta va face treaba pentru tine.

Pentru că funcționează pe baterie, unele modele au chiar și o funcție prin care, atunci când aceasta se termină, dispozitivul să se retragă la o priză, pentru alimentare, și apoi să-și continue taskurile.

3. Este eficient pentru orice tip de podea.

Știi bine că aspiratoarele clasice nu sunt eficiente pe orice suprafață. Cât de des ai curățat gresia cu un astfel de aparat? Ei bine, cu un robot aspirator, lucrurile se schimbă. Pentru că îl poți folosi cu încredere în fiecare cameră din casa ta, de la suprafețe precum gresia sau parchetul laminat și până la curățarea unor covorașe sau preșuri.

Dar, pe lângă toate avantajele amintite anterior, poate că cel mai important este acela al spațiului pe care îl ocupă. Gândește-te că acest aparat este atât de mic, încât poate încăpea cu ușurință sub pat sau chiar într-un dulap. Așa că nu te vei împiedica de el prin casă.

Chiar dacă gama de produse propune modele accesibile pentru fiecare utilizator, îți recomandăm să nu faci rabat la preț și să alegi, totuși, un dispozitiv care să aibă un raport calitate-preț corect, tocmai pentru că este vorba de o investiție pe termen lung.

Nu mai sta pe gânduri și ia-ți ajutor în casă. Nu doar că vei avea constant podele curate și împrospătate, dar îți reduci considerabil din treaba casnică. Gândește-te doar câte alte lucruri ai putea să faci în timpul pe care îl câștigi astfel!

Iar dacă locuiești într-o casă cu multe camere, atunci acest dispozitiv nu este doar un capriciu, ci chiar o necesitate. Găsește online cel mai potrivit model pentru nevoile tale chiar acum.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase