Home » Advertorial » Cele mai importante 5 avantaje pe care ți le asigură achiziția unei mașini prin intermediul unui dealer auto

Cele mai importante 5 avantaje pe care ți le asigură achiziția unei mașini prin intermediul unui dealer auto

Cele mai importante 5 avantaje pe care ți le asigură achiziția unei mașini prin intermediul unui dealer auto
Publicat: 18.05.2023

Piața auto modernă oferă opțiuni tot mai multe și mai diversificate pentru achiziția unei mașini, cum ar fi vânzările online, aflate în dezvoltare pe plan internațional. Față de acestea, achiziția unei mașini prin intermediul unui dealer auto oferă o experiență mult mai personală și mult mai plăcută pentru cumpărător, avantaj cu care vânzătorii privați sau comercianții auto cu amănuntul online nu au cum să concureze.

Descoperă, în continuare, câteva dintre cele mai importante avantaje ale achiziției unei mașini prin intermediul unui dealer auto.

1. O varietate de mașini din care îți poți alege modelul potrivit

Poate cel mai important avantaj al achiziției unei mașini prin intermediul unui dealer auto, așa cum este și acest dealer Ford București, constă în faptul că ai la dispoziție o mare varietate de mașini din care să alegi și care sunt disponibile imediat. Loturile de mașini ale dealerilor auto integrează atât modele noi, cât și folosite, iar, la cerere, aceștia îți pot face rost și de un anumit model, la comandă. În plus, un dealer auto îți poate pune la dispoziție multiple opțiuni de service, o paletă extinsă de accesorii, promoții sau garanție.

2. Mașini de calitate superioară

Dealerii auto oferă mașini de calitate superioară pe care clienții să se poată baza și care să îi determine să recomande și altor persoane firma de unde au făcut ei achiziția. Acest aspect este și mai important pentru dealerii de mașini second-hand, întrucât aceste autovehicule sunt caracterizate de o mare incertitudine în ceea ce privește fiabilitatea lor. Din acest motiv, unii dealeri oferă mașini second-hand certificate, în timp ce alții oferă garanții atât și pentru mașinile folosite, nu doar pentru cele noi. Astfel, menținerea unei reputații solide și păstrarea clienților fericiți, păstrează dealerii auto în afaceri.

3. Consultanță de specialitate

Dealerii de mașini au în cele mai multe cazuri personal de vânzări cu mulți ani de experiență, care au servit nenumărați clienți de-a lungul timpului. Experiența îndelungată îi ajută să te servească și mai bine, dar și să îți răspundă bucuroși la orice întrebare și să îți ofere informații tehnice și financiare prețioase. De foarte multe ori, aceștia au capacitatea să îți facă propuneri foarte potrivite pe care, până atunci, tu nici măcar nu le luai în considerare.

4. Opțiuni de finanțare

În timp ce vânzările private se fac cel mai adesea doar în numerar, atunci când achiziționezi o mașină prin intermediul unui dealer, acesta îți poate pune la dispoziție o paletă largă de opțiuni de finanțare. Creditorii aleg să ofere finanțare pentru clienții care cumpără o mașină de la un dealer, întrucât aceștia tranzacționează mașini fiabile și prin expertiza pe care o dețin, reușesc să stabilească prețuri exacte pentru mașinile pe care le comercializează.

5. O gamă extinsă de servicii auxiliare

De la întocmirea documentelor legate de vânzare și până la serviciile post-vânzare, dealerii auto, precum acest dealer Ford București, îți oferă o paletă largă de servicii auxiliare care fac orice achiziție auto mult mai ușoară și mai accesibilă. Mulți dintre aceștia îți oferă servicii complete de întreținere, servicii de tip buy-back sau trade in și asigurări. Și, foarte important, un dealer auto te poate ajuta să testezi prin test-drive-uri mai multe mașini până o găsești pe cea mai potrivită pentru tine.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase