Home » Advertorial » E timpul pentru o nouă campanie Vlad Cazino

E timpul pentru o nouă campanie Vlad Cazino

E timpul pentru o nouă campanie Vlad Cazino
Publicat: 29.09.2023

În perioada 18 septembrie – 3 decembrie 2023, în cazinoul online cu brand românesc Vlad Cazino se desfășoară o campanie promoțională care propune extra beneficii pentru jucători – noi sau existenți. Distracția la la sloturi online, bingo online și jocuri de live casino vine nu doar cu posibilele câștiguri prin prisma mecanismelor respectivelor resurse de divertisment, ci cu șanse la premii speciale.

În fiecare săptămână de promoție, prin tragere la sorți, se acordă câte un ceas de la prestigioasă marcă elvețiană Breitling, ceasuri de lux cu valoare de 5000 de euro fiecare. În plus, campania oferă și alte premii atractive – ceasuri Garmin și Fitbit, premii de până la 1.000 RON bani extra și rotiri la Wild Chapo 2.

Cazinoul online care se asociază mereu cu divertismentul de înaltă calitate a împlinit de curând 5 ani. În tot acest timp, numeroase alte campanii au adus clienților Vlad Cazino premii impresionante precum mașini sport, motociclete legendare, lingouri de aur, pachete VIP la festivaluri de muzică și vacanțe all-inclusive.

Cum se pot câștiga premiile din noua campanie Vlad Cazino

Ceasurile de lux și toate celelalte premii sunt acordate la tragerile la sorți săptămânale, pe toată durata promoției. Pasionații de jocuri de cazino online care doresc să aibă șanse la premii trebuie mai întâi să opteze pentru participare pe vladcazino.ro sau în aplicația de mobil Vlad Cazino. Mai departe, orice participant care joacă de minim 50 RON la orice slot, în cazinoul live sau la bingo, va primi un tichet pentru extragerea cu premii aferentă săptămânii respective. Se pot acumula oricât de multe tichete, în fiecare săptămână de campanie, pentru mai multe șanse la tragerile la sorți.

Lista cu premii VLADtastice de la fiecare extragere săptămânală cuprinde: un ceas Breitling, un ceas Garmin, un ceas Fitbit, 10 premii a câte 1.000 RON bani extra, 15 premii a câte 500 RON bani extra, 10 premii a câte 250 RON bani extra, 20 de premii a câte 250 RON bani extra, 30 de premii a câte 100 de rotiri la Wild Chapo 2. Datele Extragerilor sunt 25 septembrie, 2 octombrie, 9 octombrie, 16 octombrie, 23 octombrie, 30 octombrie, 6 noiembrie, 13 noiembrie, 20 noiembrie, 27 noiembrie, 4 decembrie. Câștigătorii săptămânali vor fi premiați și afișați în termen de 3 zile de la încheierea extragerii.

Accent pe jocul responsabil

Alături de Florin Piersic Jr. și Cătălin Bordea, vedete foarte apreciate în sectorul divertismentului din România, Vlad Cazino promovează activ jocul responsabil. Și în actuala campanie, comunicarea vizează importanța echilibrului în abordarea distracției. Orice jucător trebuie să știe că distracția este garantată la jocuri de noroc – plătești pentru o experiență de divertisment de înaltă calitate. În schimb, corect este să consideri eventualele câștiguri drept extra beneficii la distracție, surprize plăcute care pot apărea în orice moment.

Vlad Cazino este parte din grupul Kindred, una dintre cele mai cunoscute companii din domeniul jocurilor de noroc online la nivel internațional. Operatorul cu experiență de peste 26 de ani pune în centrul atenției jucătorii și are printre principalele obiective eliminarea oricăror posibile probleme legate de jocurile de noroc.

Sub titulatura „Împreună spre zero”, Kindred Group și-a asumat obiectivul de a atinge în viitorul apropiat ținta de zero încasări de la jucătorii cu risc, fiind primul operator care adoptă un indicator pentru urmărirea veniturilor din câștiguri brute de la clienții cu risc ridicat de adicție.

Evident, Vlad Cazino respectă această politică în favoarea jocului responsabil, implementând în România bunele practici internaționale stabilite prin înaltele standarde ale grupului Kindred pe toate piețele pe care acesta operează.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase