Home » Advertorial » Cele trei fețe ale eleganței sport: Nike, adidas, Puma!

Cele trei fețe ale eleganței sport: Nike, adidas, Puma!

Cele trei fețe ale eleganței sport: Nike, adidas, Puma!
Publicat: 29.01.2024

Te numeri printre cei care consideră că streetstyle-ul înseamnă mai mult decât haine? Modă îi ajută pe oameni să-și exprime propriul stil. Începe cu încălțămintea, în special dacă dorești să creezi un look rafinat. Îți sugerăm produsele de la cei trei giganți din lumea modei sport: Nike, adidas și Puma. Fiecare dintre aceste branduri oferă o abordare unică a definiției eleganței sporty. Ce anume înseamnă acest lucru? Hai să vedem!

Nike – revoluția Swoosh

Există un motiv pentru care modelele de sneakers de la Nike sunt iconice. De-a lungul deceniilor, brandul a dobândit respectul sportivilor profesioniști și al simbolurilor culturii pop. Modele precum Nike Air Force 1 și Nike Dunk au devenit fenomene cultural și continuă să reprezinte piese de rezistență ale garderobelor fiecărui sneakerhead devotat. Designul atemporal al acestor sneakers rămâne mereu fresh. Dar cel mai important este faptul că Nike continuă să inspire prin produsele sale versatile care nu se demodează niciodată.

Elegantă sporty a brandului Nike înseamnă simplitatea formei și, în același timp, caracterul distinctiv al culorilor și detaliilor. Estetică Nike se potrivește perfect stilului sporty casual. Modelele legendare cum ar fi Nike Blazer cu profil înalt sau profil redus pot fi purtate cu aproape orice: cu blugi, pantaloni de trening, pantaloni scurți sau chiar și cu o rochie sau o fustă. Aici intervine elementul eleganței. Secretul este să păstrezi simplitatea elementelor din lookul tău, pentru că acestea să se potrivească perfect. Apreciezi simplitatea modelelor AF 1 sau de-abia ai descoperit că ai o slăbiciune pentru designul sporty al versiunii Air Max 90? Stilul acesta a rezistat în timp, completând foarte bine ținutele sporty cu un strop de eleganță. Rețeta asortării modelelor din colecțiile de la adidas sau Puma va fi una similară.

adidas: clasic si inovație

Brandul adidas este o altă legendă a lumii streetstyle-ului, fiind recunoscut pentru combinația dintre clasic și inovație. Modelele de sneakers de la adidas din colecțiile Superstar sau Stan Smith sunt exemple de opțiuni care nu se demodează niciodată. Formă lor clasică este mai elegantă decât cea a modelelor iconice de la Nike, ceea ce le face să fie mai ușor de asortat. Însă adidas nu face referire doar la trecut; brandul se gândește și la viitor și vei putea face cunoștință cu o selecție de modele precum Ozweego, U_Path și adidas NMD. Designul lor dinamic se va potrivi de minune în garderobele persoanelor care apreciază stilul minimalist. Îndrăznește să le asortezi cu elemente de baza: blugi închiși la culoare sau treninguri monocrome. Eleganța adidas poate fi accentuată dacă adaugi un palton, o jachetă din lână și bijuterii. Detaliile dau farmec și conferă stil ținutei tale, iar designerii de la adidas știu foarte bine acest lucru.

Puma – individualitate în ritm urban

Puma este brandul care nu se teme de designurile neobișnuite și de experimentele din lumea modei stradale. Așa că nu e de mirare că modelele de sneakers din colecțiile de la Puma sunt îndrăznețe, creative și originale. De la produsele clasice precum Suede sau Clyde la versiunile moderne cum ar fi modelul Mayze, Puma atrage atenția celor care doresc să se exprime și să se facă observați. Acest brand reprezintă alegerea perfectă pentru cei care adoră streetstyle-ul și apreciază individualitatea. Unde se află elementul eleganței? În designul îndrăzneț. Indiferent că este vorba despre profilul dinamic inspirat de jogging sau despre platforma distinctivă cu bandă de rulare, aceste produse rezonează perfect și cu ținutele mai rafinate.

Atunci când trebuie să alegi între Nike, adidas și Puma, nu trebuie să te gândești doar la confort și performanță, ci și la exprimarea stilului tău personal. Toate aceste branduri au câte ceva unic de oferit. Unde anume îți cauți inspirația? Indiferent dacă preferi stilul revoluționar de la Nike, elegantă clasică de la adidas sau natură îndrăzneață a produselor de la Puma, le găsești pe toate la JD Sports. Descoperă selecția de modele disponibile în magazinul online. Alegerea îți aparține! Începe să experimentezi cu eleganța ținutelor sporty!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase