Home » Cultură » „Stan şi Bran” revin într-o formulă inedită

„Stan şi Bran” revin într-o formulă inedită

„Stan şi Bran” revin într-o formulă inedită
Publicat: 21.02.2015
Gaumont Animation, divizia de animaţie a prestigiosului studio cinematografic francez Gaumont, care are o vechime de 115 ani, va produce şi difuza un serial animat ai cărui protagonişti vor fi celebre personaje din serialul de comedie "Stan şi Bran/ Laurel & Hardy"), informează Variety.com.

Studiourile Gaumont au achiziţionat drepturile de ecranizare de la Larry Harmon Pictures Corporation cu scopul de a relansa franciza „Stan şi Bran”, după 50 de ani de la lansarea primului episod din acea serie de comedie.

Studiourile franceze se vor ocupa, de asemenea, de distribuirea noului serial şi de organizarea campaniilor de promovare a acestuia.

Protagoniştii franciziei originale, Arthur Stanley Jefferson şi Oliver „Ollie” Hardy, au devenit foarte repede veritabile vedete ale culturii populare din anii 1920 şi au jucat împreună în peste 100 de filme.
Anunţul despre noul serial de animaţie „Stan şi Bran” a fost făcut joi de Pierre Belaïsch, manager executiv al companiei Gaumont Animation.

Noul serial – care va conţine 78 de episoade cu durate de aproximativ şapte minute – se va adresa în principal copiilor cu vârste cuprinse între cinci şi opt ani.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase