Home » Cultură » Zece ritualuri sexuale bizare din jurul lumii. Cum se păstrează virginitatea în Africa

Zece ritualuri sexuale bizare din jurul lumii. Cum se păstrează virginitatea în Africa

Publicat: 02.03.2015
În societatea contemporană, sexul nu mai este de mult un tabu, iar virginitatea nu mai este păstrată până la căsătorie. Cel puţin aşa se întâmplă în lumea modernă, există însă comunităţi şi triburi izolate care urmează şi astăzi ritualuri sexuale bizare vechi de sute de ani.

Zece dintre cele mai ciudate ritualuri sexuale din jurul lumii le descoperiţi mai jos.

1. Pentru a preveni sexul înainte de mariaj, membrii mai multor triburi din estul Africii, cos labiile tinerelor şi lasă doar o deschizătură mică pentru ca acestea să poată urina şi elimina sângele în perioada menstruaţiei.

2. În Ghana, un trib cere văduvelor să îşi cureţe spiritul prin petrecerea unei nopţi cu un străin.

3. În Africa de Sud există o societate poligamă care consideră tabu întreţinerea relaţiilor sexuale în timpul zilei. Membrii acesteia evită, totodată, să facă sex în timpul furtunilor, sau după ce au avut un coşmar.

4. În nord-estul Siberiei există o comunitate care le cere fiicelor să poate un tip special de pantaloni confecţionaţi din piele pentru a-şi proteja virginitatea până la căsătorie.

5. O practică religioasă bizară a apărut în India, Babilon , Arabia, Africa şi Grecia încă din secolul 5 Î.Hr. Unele femei se dedicau zeilor şi zeiţelor fertilităţii. Acestea întreţineau relaţii sexuale cu preoţii sau cu cei care veneau să se închine la aceste zeităţi. Totul se întâmpla chiar în temple.

6. Într-unele dintre comunităţile nepaleze există obiceiul ca fraţii să se căsătorească cu aceeaşi soţie, în acest fel nefiind nevoiţi să îşi împartă pământul. Soţia trebuie să aibă însă un program bine gândit şi să petreacă timp cu fiecare dintre fraţi pentru a evita eventualele răbufniri de gelozie.

7. Un trib din Papua Noua Guinee obişnuia să îşi lase copiii să îşi înceapă viaţa sexuală de la o vârstă foarte fragedă. Fetele începeau să facă sex de la 6-8 ani, în timp ce băieţii aşteptau până la 10-12 ani. Deşi sexul înainte de căsătorie nu reprezenta o problemă în faţa tribului, era însă interzis ca tinerii să împartă o masă înainte să devină soţ şi soţie.

8. Într-o comunitate din Mangaia, o mică insulă din sudul Pacificului, băieţii îşi încep viaţa sexuală de la 13 ani. Ei fac sex cu femei mai în vârstă care îi învaţă cum să reziste mai mult în timpul actului sexual şi cum să mulţumească tinerele.

9. Un trib din Cambodgia construieşte adăposturi speciale pentru fete atunci când acestea devin adolescente. Diferiţi băieţi îşi petrec nopţile cu ele, până când îşi găsesc perechea. Divorţul este ilegal.

10. Într-o comunitate din Brazilia, bărbaţii concurează între ei pentru a convinge femeile să întreţină relaţii sexuale oferindu-le daruri şi peşte.

Sursă: Nerve, The Richest, Speaking Tree

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase