Home » Cultură » Peste 30 de persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de fulger, la Festivalul Rock Am Ring – VIDEO

Peste 30 de persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de fulger, la Festivalul Rock Am Ring – VIDEO

Peste 30 de persoane au ajuns la spital după ce au fost lovite de fulger, la Festivalul Rock Am Ring – VIDEO
Publicat: 07.06.2015
Un număr de 33 de persoane au fost spitalizate, după ce au fost lovite de fulger, la ediţia 2015 a celebrului Festival Rock Am Ring din Germania, care se desfăşoară în acest weekend, informează site-ul revistei New Musical Express.

Evenimentul se desfăşoară de vineri până duminică în oraşul Mendig din vestul Germaniei şi are un line up alcătuit din artişti de prestigiu, precum Foo Fighters, The Prodigy, Slipknot şi Bastille.

Poliţia din landul Renania-Palatinat a confirmat faptul că „33 de persoane au fost plasate sub supraveghere medicală la spitalele din apropiere”, după ce două fulgere de mare intensitate au lovit zona în care se aflau corturile participanţilor la festival, sâmbătă dimineaţă. Opt membri ai echipei de producţie a festivalului se află printre persoanele spitalizate.

Toţi cei 33 de pacienţi se află într-o „stare de sănătate bună”, precizează BBC.

Festivalul se va încheia duminică seară cu un concert ce va fi susţinut de trupa americană Foo Fighters.

Festivalul Rock Am Ring, organizat simultan cu Rock im Park, alături de care formează un concept unitar, este unul dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate muzicii rock la care participă, în medie, un număr de aproximativ 150.000 de persoane în fiecare an.

Sursă: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase