Home » Cultură » #Selfie69, al doilea film din serie, va fi lansat în 2016 – VIDEO

#Selfie69, al doilea film din serie, va fi lansat în 2016 – VIDEO

Publicat: 29.12.2015
#Selfie69, al doilea film din serie, va fi lansat în 2016 – VIDEO
Realizatorii comediei #Selfie din 2014 au anunţat lansarea în 2016 a sequelului #Selfie69. Din distribuţia noului film fac parte, pe lângă actorii care au jucat în primul film, şi nume noi precum Maia Morgenstern, Alex Bogdan, Adela Popescu, Loredana Groza, Tolea Ciumac şi Antonia

Filmările pentru „#Selfie69” au început în aprilie 2015. Echipa „#Selfie” s-a întors pe platoul de filmare pentru continuarea lungmetrajului cu cel mai mare succes la public în 2014. Şi cel de-al doilea film îi are în rolurile principale pe actorii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin care pornesc într-o nouă aventură.

Dacă în prima parte fetele organizau o escapadă înainte de bacalaureat, de data aceasta miza este diferită: Roxi, Yasmine şi Ana se reunesc într-un pariu care le va schimba vieţile: Care se mărită prima în trei zile?

 

 

Teaser Selfie69

In 2016 #SELFIE revine cu sequelul: #SELFIE69, mai nebunesc, mai dinamic, mai antrenant! Lista actorilor din prima productie de succes e completata in noul film de Maia Morgenstern, Alex Bogdan, Tolea Ciumac, Adela Popescu, Loredana Groza, Antonia si multe, multe alte nume cunoscute.

Posted by Selfie Your Movie on Monday, December 28, 2015

Regia este semnată de Cristina Iacob, imaginea filmului este realizată de Barbu Bălăşoiu, iar scenariul este semnat de Alex Jecu, Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra. Producătorul este Cristina Dobriţoiu.

Bugetul filmului este de 900.000 de euro.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase