Home » Cultură » Locurile în care ar trebui să nu îţi petreci niciodată vacanţa. Sunt înspăimântătoare – FOTO

Locurile în care ar trebui să nu îţi petreci niciodată vacanţa. Sunt înspăimântătoare – FOTO

Publicat: 03.05.2016
Case şi castele bântuite, azile abandonate...există multe locuri în lume care sunt instinctiv terifiante. Însă nu toate clădirile îşi arată adevărata înfăţişare.

Unele locuri par a fi normale, însă se dovedesc a fi un adevărat coşmar, precum cele de mai jos:

5. Muzeul Finlandez infestat cu paianjeni uriaşi

O clădire mare şi veche din inima Helsinki-ului, Muzeul Natural de Istorie din Finlanda este una dintre cele mai mari atracţii turistice. De asemenea, este un loc în care nicio persoană care suferă de arahnofibie nu ar trebui să ajungă.

Clădirea este casa unei gigantice colonii de paianjeni extrem de veninoşi şi aproape imortali. Partea bună este că sunt renumiţi pentru că se ascund de oameni. În cei 50 de ani în care muzeul a fost infestat, a fost înregistrată numai o singură ciupitură.

4. Barajul american umplut de cadavre

În 22 septembrie 1938, barajul a fost ţinta unui dezastru local. Cu o noapte în urmă, un muncitor a observat că structura începe să se curbeze, deplasându-se 2 metri de la poziţia iniţială. La ora 13:15, ziua următoare, imediat cum inginerul şef a ajuns să inspecteze problema, toată apa a răbufnit. Aproximativ 4 miliarde de litri de apă, noroi şi beton au fost împinse în Râul Missouri şi au distrus totul în calea lor.

Opt oameni au dispărut, însă doar două cadavre au fost găsite. Ceea ce face ca acest baraj să fie straniu, este faptul că nămolul a fost reciclat pentru reconstrucţia barajului, cu tot cu cele şase corpuri. Până în ziua de azi, acele cadavre au rămas o parte a barajului.

3. Locuri de picnic londoneze amplasate lângă vechi morminte

Precum o mare parte a Europei, Londra a fost lovită puternic de Moartea Neagră. Între 1665 şi 1666, aproximativ 15% din populaţia oraşului a murit în agonie. Având în vedere numărul mare de cadavre, autorităţile au făcut singurul lucru raţional. Au creat morminte în locuri care puteau fi uitate în câţiva ani.

Dacă te vei bucura vreodată de soarele din Green Park, Grădina Golden din Soho sau alte zeci de locuri identificate, ţine un moment de reculegere pentru necunoscuţii de sub picioarele tale.

2. Câmpul de moarte al Hotelului din Sri Lanka

Dacă ţi-ai ales deja această locaţie pentru viitoarea vacanţă, ar fi bine să te mai gândeşti puţin. Hotelul a fost construit în locul în care Tigrii Tamil au stat pentru ultima oară în războiul lung şi sângeros din Sri Lanka. Au murit atât de mulţi civili, încât zona este acum cunoscută drept câmpul de moarte din Sri Lanka.

Poate că cea mai înfricoşătoare parte este cât de repede s-a deschis hotelul, după ce câmpul de luptă a fost pătat de sânge. Uciderea în masă a avut loc în 2009, iar hotelul a intrat în afaceri în 2012.

1. Templul indian plin de şobolani uriaşi

Cunoscuţi drept ”copii mici” de admiratori, se spune că şobolanii reprezintă reîncarnarea zeităţilor Hinduse. Statistic vorbind, acolo se află aproximativ 20.000 de şobolani negri. Acum este momentul perfect să amintim că India are cea mai mare rată de mortalitate cauzată de turbare, plus epidemii de ciumă bubonică.

Partea înfricoşătoare este că localnicii consideră creaturile ca fiind aducătoare de noroc. Este ceva normal ca oamenii să mănânce alimente atinse de şobolani, deoarece se spune că prevestesc primirea unei averi mari.

Sursa: Listverse

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase