Home » Cultură » Colin Farrell va juca în noul film al Sofiei Coppola, un remake după „The Beguiled”

Colin Farrell va juca în noul film al Sofiei Coppola, un remake după „The Beguiled”

Publicat: 18.07.2016
Colin Farrell va juca în noul film al Sofiei Coppola, un remake după „The Beguiled”
Colin Farrell negociază un rol pentru a juca alături de Kirsten Dunst şi Nicole Kidman într-un remake regizat de Sofia Coppola, după filmul "The Beguiled", din 1971, în regia lui Donald Siegel, o dramă plasată într-un internat de fete, pelicula originală avându-l pe Clin Eastwood în distribuţie.

Scenariul se centrează pe situaţia unui soldat rănit care se refugiază într-un internat de fete, unde devine obiectul dorinţelor sexuale. Filmul original, regizat de Don Siegel, cunoscut pentru „Dirty Harry” şi „Invasion of the Body Snatchers” a fost un eşec comercial, însă a avut succes în privinţa criticilor, potrivit The Guardian.

Acesta va fi primul lungmetraj al Sofiei Coppola de la „The Bling Ring” din 2013. Regizoarea a lucrat anterior la un proiect de a realiza un film artistic despre Micuţa Sirenă, dar a renunţat la acest proiect anul trecut.

Farrell revine după un rol extrem de apreciat the critici din satira distopică „The Lobster”, regizată de Yorgos Lanthimos. Actorul va juca în noul thriller psihologic al lui Lanthimos „The Killing of a Sacred Deer”, în care apare şi Nicole Kidman. La finalul anului, actorul irlandez va putea fi văzut şi în adaptarea romanului lui JK Rowling „Fantastic Beasts and Where to Find Them”.

Colin James Farrell, născut pe 31 mai 1976, în Dublin, Irlanda, a jucat în peste 40 de filme, printre care „Raport special/ Minority Report” (2002), de Steven Spielberg, „Cabina telefonică/ Phone Booth” (2002), de Joel Schumacher, „Miami Vice” (2006), de Michael Mann, „In Bruges” (2008), de Martin McDonagh, sau „Saving Mr. Banks: În căutarea poveştii/ Saving Mr. Banks” (2013), de John Lee Hancock.

Sursa: mediafax.ro

Vă mai recomandăm şi: VIDEO: Cel mai mic “film artistic” din lume, realizat prin microscop

                                            Alarma printre cinefili: O noua ciuperca devoreaza filmele

                                            Adio, Avatar! Filmele 3D dauneaza grav sanatatii

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase