Home » Cultură » Top 5 seriale în această toamnă

Top 5 seriale în această toamnă

Top 5 seriale în această toamnă
Publicat: 13.09.2016
Ca în fiecare toamnă, apar seriale noi sau se continuă sezoanele din anii trecuţi. Toamna aceasta ne pregăteşte seriale noi, pe care abia aşteptăm să le vedem.

De la western-uri sci-fi, cu Anthony Hopkins şi Ed Harris, la avocaţi căzuţi în dizgraţie şi animaţii combinate cu realitatea.

Suntem foarte curioşi cum se vor prezenta următoarele:

1. „Westworld” (HBO, 2016- )
Premiera: 09.10.16
Western sci-fi, inspirat din filmul din ’73 – cu acelaşi nume, cu Anthony Hopkins, Ed Harris şi Evan Rachel Wood în rolurile principale.
HBO continuă să impresioneze cu producţii solide, implicând nume mari din industrie.
Jonathan Nolan (cunoscut pentru scenariile din seria The Dark Knight) se ocupă de regie pentru câteva episoade, iar împreună cu J.J. Abrams şi alţii si de producţia seriei.
Personal, cred că datele de mai sus vorbesc de la sine şi va fi un succes pentru HBO şi fanii săi.

2. „Goliath” (Amazon, 2016- )
Premiera: 14.10.16 – apar toate episoadele odată
Billy Bob Thornton este un avocat în dizgraţie, care prinde un caz care poate să îi readucă faima sau măcar răzbunare pe firma care la exclus.
Billy Bob este cunoscut pentru diversitatea rolurilor pe care le interpretează, de la filme serioase („Sling Blade”) la comedii („Bad Santa”), până la seriale de top („Fargo”).
După succesul din Fargo, sunt convins că Thornton va putea duce rolul avocatului în această serie.

3. „Atlanta” (FX, 2016- )
Premiera: 06.09.16
Comedie care promite multe, cu doi rapper tineri din Atlanta, care vor să îşi schimbe viaţa în bine, atât pentru ei, cât şi pentru familiile lor.
Creatorul şi actorul principal Donald Glover este cunoscut pentru rolul din serialul de comedie „Community” (2009-2014).
Chiar dacă nu este un subiect nou, cred că seria are potenţial şi personal sunt fan al seriilor create şi jucate de aceeaşi persoană.

 

4. „Son of Zorn” (Fox, 2016- )
Premiera: 25.09.16
Chiar sunt curios să vad ce iese din acest proiect, care îmbină animaţia cu realitatea. Zorn îşi părăseşte satul distrus război, ca să se reconecteze cu fiul său adolescent, plin de problemele clasice ale perioadei de vârstă şi de soţia sa, în timp ce încearcă să accepte viaţa de corporatist.

5. „Chance” (Hulu, 2016- )
Premiera: 19.10.16
Hugh Laurie se întoarce în rolul de doctor, dar de data aceasta într-un thriller plin de violenţa, corupţie şi boli mintale.
Laurie şi-a construit faima prin seria „House MD”, în rolul doctorului House, apoi şi-a continuat drumul spre succes şi cu mini-seria, de anul acesta, „The Night Manager”, unde joacă rolul unui traficant de arme.
Seria are tot potenţialul să surprindă, prin subiect, distribuţie şi creaţie.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase