Home » Cultură » „#Selfie69” cucereşte România. Peste 25.000 de spectatori au văzut filmul în primul weekend în cinema

„#Selfie69” cucereşte România. Peste 25.000 de spectatori au văzut filmul în primul weekend în cinema

„#Selfie69” cucereşte România. Peste 25.000 de spectatori au văzut filmul în primul weekend în cinema
Publicat: 20.09.2016
Super-comedia "#Selfie69", în regia Cristinei Iacob, a adus în cinematografe weekend-ul acesta peste 25.000 de spectatori. Este cel mai tare prim weekend al unui film românesc. Şi acesta este doar începutul. "#Selfie69" a surclasat în trei zile comediile americane de pe marile ecrane din România.

Plină de adrenalină, senzualitate şi slang fix pe sufletul tinerilor de la 13 la… 69 de ani, neconvenţionala comedie a fost lansată pe marile ecrane vineri, 16 septembrie, şi a făcut dublu faţă de prima săptămână în cinema a primului „#Selfie”, care a fost povestea cu cel mai mare succes românesc de box-office în 2014.

“Tinerii au nevoie de un film pentru ei în care se regăsesc. Şi se pare că actorii români pot depăşi starurile de la Hollywood”, spune regizorul Cristina Iacob. „E minunat când vezi că publicul se bucură de film, pentru că noi toţi l-am făcut cu mare drag pentru ei, pentru spectatori. Ne dorim să bucurăm cu #Selfie69 cât mai mulţi oameni. Avem nevoie de iubire şi de zâmbete largi în viaţa noastră. Veniţi la film cu mic, cu mare, nu o să vă pară rău. Ah, la acest film, părinţii au voie doar cu acordul copiilor”, spune Cristina.

Cei peste 25.121 spectatori au petrecut aproape două ore în compania insolitelor personaje care intră în situaţii hilar de comice, fierbinţi şi neaşteptate.Potrivit mai multor mărturisiri şi feedback-uri la ieşirea din sălile de cinema, precum şi conform reacţilor spontane din timpul rulării lungmetrajului, mulţi fani ai ”fenomenului Selfie” au deja câteva ”faze” favorite cu iz de ”guilty pleasures”,

Astfel, mulţi au râs în hohote la scenele savuroase în care actori consacraţi precum Răzvan Vasilescu sau Dorina Chiriac reuşesc fiecare separat câte o interpretare memorabiă! Secvenţe periculos de comice, dar şi de intense au şi cei 3 protagonişti, interpretaţi de Sali Levent, Alex Călin şi Vlad Logigan, care se pun rău în film cu o veritabilă ”Cruella De Vil” a mafiei ”di pisti Prut” şi a celei mai mari şi râvnite ”industrii” din ţară şi din lume, interpretată magistral de unica Maia Morgenstern.

Cât despre cele trei protagoniste bune şi nebune interpretate de Crina Semciuc, Flavia Hojda şi Olimpia Melinte, ele rămân periculos de sexy, dar mult mai imprevizibile decât în primul #selfie, spectatorii amuzându-se copios şi exclamând zgomotos la mai multe situaţii în care cele trei sunt aruncate ca urmare a pariului lor nebunesc, intitulat ”cum să te măriţi în 3 zile?” De altfel, mulţi spectatori au reţinut anumite replici din dialogurile personajelor, transformându-le deja în expresii în găştile lor de prieteni.

Nu în ultimul rând, cei peste 25 de mii de spectatori ai primelor 3 zile de #selfie69 au fost puternic impresionaţi de sound-track-ul filmului, care îmbină evergreen-uri internaţionale pop-rock cu noi super-piese româneşti marca HaHaHa Productions! Smiley face, ca de obicei, o treabă minunată, iar ”revelaţia” lui pentru fanii săi şi ai ”Generaţiei #Selfie” este vocea hipnotică a lui Jazzie J., al cărei single Caut bărbat! amplifică muzical o înlănţuire de scene cheie, aducând o plus-valoare emoţională celui mai aşteptat film al anului, #selfie69!

#Selfie69. It’s a fucking love story

Indecent de romantic şi feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #Selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 şi va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventura din #Selfie, de dinainte de bacalaureat, #Selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei graţii bune şi nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urma unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se marită prima în trei zile?! Aşa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât şi la figurat, ele caută cu înverşunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii şi tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se aşteptau!

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (Nea Ceauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Huţuleac, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. #selfie69 este produs si distribuit de Zazu Film.

Trailerul filmului este disponibil la adresele: https://goo.gl/MGSOta şi https://www.youtube.com/watch?v=B3I0f7kBooc.

Ce spun vedetele despre #selfie69 (https://goo.gl/psRgQI). Fotografii din film pot fi văzute la adresa https://goo.gl/TwexQH.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase