Home » Cultură » „#Selfie69”, supercomedia Cristinei Iacob, a avut premiera şi la Timişoara

„#Selfie69”, supercomedia Cristinei Iacob, a avut premiera şi la Timişoara

„#Selfie69”, supercomedia Cristinei Iacob, a avut premiera şi la Timişoara
Publicat: 22.09.2016
"#Selfie69", supercomedia despre iubire, prietenie şi sex, a avut premiera, miercuri seara, şi la Timişoara, la eveniment participând aproximativ 200 de timişoreni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproximativ 200 de timişoreni, fani ai fenomenului #selfie, au avut ocazia, miercuri seara, să urmărească, în prezenţa protagoniştilor din film şi a regizoarei, „#Selfie69”.

Actorul Levent Sali, precum şi regizoarea Cristina Iacob s-au fotografiat cu fanii şi au dat autografe înainte ca filmul „#Selfie69” să ruleze în sala de cinema.

„Mi se pare că timişorenii sunt oameni frumoşi şi mă bucur. Deja Sali Levent a făcut poze cu multe fete. După ce o să vadă filmul, voi afla cum reacţionează publicul. Ar trebui ca oamenii să vină să vadă şi partea a doua a filmului în primul rând pentru că este un film care promite mai mult, publicul a spus asta. Este mai multă comedie, mai multă acţiune, e nou faţă de primul că iată avem şi acest storyline, acţiune mai multă. Este cu actori noi, surprinzători, cum e Maia Morgenstern, Antonia. Avem guest star-uri neobişnuite”, a declarat Cristina Iacob, înainte de începerea filmului.

Regizoarea comediei „#Selfie69” consideră că românii au nevoie de astfel de filme, dovadă stă şi faptul că în primul weekend de la lansare (16 – 18 septembrie), peste 25.000 de spectatori au venit la cinema pentru a viziona neconvenţionala comedie.

„Feedback-ul este foarte bun şi asta o dovedeşte numărul mare de spectatori. Până ieri am bătut recordul all-time în România al celui mai mare număr de spectatori făcut într-un weekend la noi în ţară. Asta arată că oamenii au nevoie de astfel de gen de film, de comedie şi cu actori buni. Ce e surprinzător e că auzim oameni şi la 40, şi la 50, şi la 60 de ani care se distrează la fel de bine la acest film ca şi tinerii. Cred că acest film uneşte generaţiile şi cred că e şi pentru cei mai tineri şi pentru cei mai puţin tineri”, consideră Cristina Iacob.

De asemenea, şi actorul Levent Sali, cel care îl interpretează pe Mihai în comedia „#Selfie69”, i-a încurajat pe oameni să vină la cinema pentru a vedea filmul, pentru că este „fresh”.

„M-am obişnuit cu acest rol. Nu a fost greu, îmbin utilul cu plăcutul. Când e vorba de actorie, pentru mine nu e greu. Nu că sunt wow, că sunt bun, doar că-mi place foarte mult ceea ce fac. e un film pentru toate generaţiile, fiecare se regăseşte într-un anume fel în acest film şi eu zic că e ceva fresh. Noi venim cu ceva fresh şi de atâta dramaturgie în ţara asta eu cred că s-a cam săturat lumea”, a afirmat Levent Sali.

Înainte ca filmul să înceapă, şi-au făcut prezenţa în sala de cinema şi alţi patru protagonişti ai comediei, respectiv actorii Vlad Logigan, Olimpia Melinte, Flavia Hojda şi Alex Călin, care au venit de la Arad la Timişoara, oraş în care a avut loc premiera „#Selfie69” tot miercuri.

Publicul a fost extrem de încântat, încă din primele minute în ală au răsunat hohote de râs, iar la unele replici oamenii au aplaudat.

După film a avut loc o sesiune lungă de selfie-uri şi de autografe.

Actriţa Flavia Hojda s-a declarat încântată de modul în care a fost primit filmul de publicul din „capitala Banatului”.

„Dintre toate locurile în care am fost până acum, parcă aici m-am simţit cel mai bine, pentru că aici e şi mai aproape de casa mea. Publicul din Timişoara a primit filmul cu atâta căldură! Oamenii trebuie să vină să vadă filmul pentru că o să se bucure foarte mult şi pentru că e un film care are de toate: are iubire, are acţiune, are nebunie. O să râdeţi mult, e un film diferit faţă de cele care s-au făcut până acum în România”, a afirmat Flavia Hojda.

Indecent de romantic şi feelingos de sexy, #selfie69 (2016) este sequel-ul succesului de public #selfie (2014), cel mai bine vândut film românesc al anului 2014 şi a fost lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de ZAZU Film.

După aventură din #selfie, de dinainte de bacalaureat, #selfie69 spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea… Ba dimpotrivă! Dar, pentru a ajunge la această concluzie, cele trei gratii bune şi nebune din #selfie, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) şi Ana (Flavia Hojda) trebuie să treacă prin capcanele, tentaţiile şi pericolele ce apar în urmă unui pariu total ”prăjit”, ce devine viral pe facebook: care dintre ele se mărită prima în trei zile?! Aşa că, plecate-de-acasă, atât la propriu cât şi la figurat, ele caută cu înverşunare inelul mult visat de fiecare mireasă latentă. După câteva preludii şi tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se aşteptau!

Din distribuţie fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Săli (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) şi Răzvan Vasilescu (Nea Ceauşu). Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Ralea, Alex Bogdan, Angel Popescu, Andrei Hutuleac, alături de actori consacraţi sau debutanţi, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuţ, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piştereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan. Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vălcan, Virgil Ianţu, Speak, Codin Maticiuc sunt câţiva dintre invitaţii speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache şi Tudor Potra, iar imaginea îi aparţine lui Barbu Bălăşoiu. #selfie69 este produs şi distribuit de Zazu Film.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase