Home » Cultură » TOP Cele mai piratate filme din 2016

TOP Cele mai piratate filme din 2016

TOP Cele mai piratate filme din 2016
Publicat: 06.01.2017
Filmele cu supereroi sunt în topul celor mai piratate filme din 2016.

Lungmetrajul „Deadpool”, regizat de Tim Miller, cu Ryan Reynolds în rol principal, ocupă prima poziţie în top 10, devansând producţiile „Batman v Superman: Dawn of Justice” şi „Captain America: Civil War.”

Iată un top 10 al celor mai piratate filme în 2016, potrivit The Guardian:

1. Deadpool
2. Batman v Superman: Dawn of Justice
3. Captain America: Civil War
4. Star Wars The Force Awakens
5. X-Men Apocalypse
6. Warcraft
7. Independence Day: Resurgence
8. Suicide Squad
9. Finding Dory
10. The Revenant

MEDIAFAX vă prezintă scurte synopsis-uri pentru primele trei filme din clasamentul celor mai piratate filme din 2016:

Deadpool

În „Deadpool”, un fost detectiv al Forţelor Speciale, devenit mercenar, este supus unui experiment distructiv condus de un escroc fără scrupule, în urma căruia este învestit cu puteri vindecătoare. Astfel, detectivul Wade Wilson adoptă alter ego-ul supereroului Deadpool şi, folosindu-se de abilităţile deosebite şi de umorul său morbid şi distonant, îl urmăreşte până la capăt pe omul care aproape îi distrusese viaţa, în trecut.

Fun Fact: Fanii „Deadpool” îl vor pe Quentin Tarantino pentru sequel, după ce Tim Miller, regizorul peliculei originale, a anunţat că nu va mai lucra alături de Ryan Reynolds la sequel-ul filmului, din cauza disputelor pe care le-a avut cu actorul canadian. În petiţia de pe Change.org fanii au scris: „Dacă exista vreo şansă ca Tarantino să aibă un proiect care garantat va aduce miliarde de dolari, acesta este. Ne-a ademenit cu povestea din Kill Bill, dar imaginaţi-vă cum ar suna un dialog scris de Tarantino pentru „Deadpool”. Ar fi glorios.”

Trailer:

„Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii”

O confruntare fără precedent şi un spectacol vizual excepţional între supereroii pe care toţi copiii îi adoră. Regizorul Zack Snyder („Man of Steel: Eroul”) îi aduce în „Batman vs Superman: Zorii Dreptăţii” pentru prima dată împreună, într-o producţie cinematografică, pe cei mai cunoscuţi supereroi, interpretaţi de staruri hollywoodiene: Ben Affleck în rolul lui Batman şi Henry Cavill în rolul lui Superman.

Iată un scurt synopsis:

Temându-se că acţiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinţe de necontrolat, legiuitorul oraşului Gotham decide să ia măsuri şi îi declară război noului zeu al oraşului Metropolis. În acest timp, omenirea încearcă să stabilească ce fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protecţie necondiţionată. Cu Batman şi Superman în luptă unul împotriva celuilalt, răufăcătorii au suficientă libertate să pună la cale un plan care va ameninţa siguranţa întregii planete.

Fun Fact: Jesse Eisenberg, actorul american care l-a interpretat pe ticălosul magnat Lex Luthor, personajul negativ din „Batman Vs Superman: Zorii Dreptăţii”, crede că acesta este „plin de umor şi încântător”. Eisenberg spune că totul se rezumă la câteva înzestrări, care în mod normal nu ar fi acceptate în societate şi la câteva activităţi pe care majoritatea nu şi le-ar permite în viaţa reală. În plus, nimic nu poate fi mai tare decât a avea posibilitatea de a-l interpreta atât pe duşmanul lui Batman, cât şi pe cel al lui Superman. „Probabil că astăzi l-am identifica drept un sociopat narcisist, care nu are acel ceva pe care oamenii îl descriu drept empatie”, crede Eisenberg despre personajul negativ pe care l-a interpretat. „El vede oamenii ca pe nişte marionete. În contextul patologiei, el este amuzant şi cuceritor”, a adăugat actorul.

Trailer:

„Captain America: Civil War/ Căpitanul America: Război Civil”

În noul film „Captain America: Război Civil” de la Marvel se produce o fractură între Răzbunători („Avengers”), care are drept rezultat împărţirea în două tabere – una condusă de Steve Rogers (interpretat de Chris Evans) şi de dorinţa sa ca Răzbunătorii să rămână liberi pentru a apăra umanitatea fără amestecul guvernului, iar cealaltă condusă de Tony Stark (interpretat de carismaticul Robert Downey Jr.) şi decizia sa surprinzătoare de a sprijini coordonarea echipei guvernamentale.

Fun Fact: Pentru a pune cap la cap „Captain America: Civil War/ Captain America: Război Civil”, producătorii au avut dificila sarcină de a decide cine în ce tabără să fie. După îndelungi dezbateri şi negocieri, taberele de Răzbunători arată cam aşa: Sam Wilson, Bucky Barnes, Hawkeye, Ant-Man şi Scarlet Witch alături de Captain America, şi Black Widow, War Machine, Vision şi Black Panther de partea lui Tony Stark.

Odată ce-au fost stabilite taberele, filmările au avut loc, în majoritate, la studiourile Pinewood din Atlanta, cu câteva echipe deplasându-se în Germania, Austria, Islanda, Puerto Rico, Indonezia, Brazilia şi Marea Britanie pentru unele dintre scene. Filmările referitoare la oraşul Lagos nu au fost făcute în Nigeria, ci exact în Atlanta, unde echipele de producţie au recompus atmosfera de care aveau nevoie, dând decorului, cu ajutorul figuranţilor, nota exotică dorită.

Pe 18 iunie 2015 începeau filmările la una dintre scenele istoricului Război Civil care rupe în două tagma Răzbunătorilor. Producătorii peliculei au numit scena, mai în glumă, mai în serios, „Splash Panel”, pentru că le aducea aminte de paginile ilustrate din cărţile de benzi desenate. Până la urmă, respectiva scenă a fost filmată cu o cameră IMAX pentru o experienţă completă, care dă senzaţia publicului că e în mijlocul acţiunii. Astfel, momentul „Splash Panel” al filmului a devenit una dintre cele mai bune scene epice dintr-un film Marvel.

Dar nu numai acest lucru e spectaculos la „Captain America: Civil War/ Captain America: Război Civil”. Filmul abundă şi în imagini cu super automobile, cu ajutorul celor de la Audi, la care echipa din spatele peliculei a apelat. Audi a creat o maşină revoluţionară la nivel tehnic, un concept high tech pe care compania îl deţine, dar care nu a fost niciodată produs. La volanul maşinii îşi face apariţia un nou super erou din universul Marvel. E vorba despre T’Challa sau Black Panther (Pantera Neagră), rol interpretat de Chadwick Boseman. Surprinzător, acest personaj vine cu propria agendă, fiind greu de atras în vreuna dintre tabere. Iar, în 2018, tot el va avea parte de propriul film.

Cum bine ştiu fanii, stilul de luptă din film este bazat pe clasicele arte marţiale: judo, karate, tae kwan do sau aikido. Dar Pantera Neagră, care se dovedeşte a fi unul dintre cei mai stilaţi artişti ai luptelor marţiale, are propriul stil, bazat pe capoeira, care este o combinaţie între arte marţiale, acrobaţii, dans şi muzică. În plus, costumul Panterei a fost creat special pentru a încorpora aspectul de panteră-pisică cu note africane, la care se adaugă pantofii minimalişti cu elemente ninja.

Pentru trailer, puteţi accesa aceste video-uri:

şi:

Sursa: Mediafax

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cele mai bune 15 filme ale anului 2016. De la animaţii la thrillere erotice

Un film românesc, în topul celor mai bune filme ale secolului 21 – VIDEO

TOP filme româneşti ale anului 2016

Top 10 filme cu Mafia in rolul principal

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase