Home » Cultură » Ce vor să facă producătorii HBO înainte de noua serie din ”Game of Thrones”: ”Am fi proşti să nu îl folosim”

Ce vor să facă producătorii HBO înainte de noua serie din ”Game of Thrones”: ”Am fi proşti să nu îl folosim”

Ce vor să facă producătorii HBO înainte de noua serie din ”Game of Thrones”: ”Am fi proşti să nu îl folosim”
Publicat: 19.01.2017
HBO nu a stabilit încă numărul de episoade din sezonul al optulea al serialului "Game of Thrones", iar producătorii iau în calcul realizarea unui spinoff după succesul imens al serialului fantasy, relatează flickeringmyth.com.

În această vară „Game of Thrones” va reveni cu sezonul al şaptelea, penultimul, care va avea numai şapte episoade. Apoi producătorii D.B. Weiss şi David Benioff vor încheia serialul fantasy realizat după seria de romane „Cântec de gheaţă şi foc” a lui George R.R. Martin cu un al optulea sezon, despre care se anunţase iniţial că va avea şase episoade. Totuşi, până acum, HBO nu a anunţat oficial că va produce al optulea sezon, o decizie despre care directorul de programe al canalului, Casey Bloys, susţine că a fost întârziată de faptul că nu se ştie încă exact câte episoade ar urma să fie realizate în ultimul sezon. Indiferent câte episoade va avea sezonul al optulea, cert este că serialul de televiziune „Game of Thrones” se apropie de sfârşit. Totuşi, au existat destule discuţii la HBO despre realizarea unui serial derivat a cărui acţiune să se desfăşoare tot în universul Weteros, iar Casey Bloys a declarat pentru Variety că ar fi „o prostie” să nu ia în calcul un spinoff.

„Tot ce putem spune este că analizăm această posibilitate. Nu avem niciun scenariu, nu suntem nici pe departe aproape de a spune: ‘Hai să-l facem’. Dar este un univers suficient de mare pe care am fi proşti să nu îl folosim. Este o lume cu adevărat bogată”, a mai afirmat Casey Bloys.

Sursa: Mediafax

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

5 cazuri în care istoria a fost mai brutală decât serialul ”Game of Thrones” – FOTO

HBO a făcut publice imagini EXCLUSIVE din următorul sezon Game of Thrones. VIDEO şi GALERIE FOTO

Actorul Charles Dance, ”Tywin Lannister” din Game of Thrones, vine în România

Cum se pot transforma fanii Game of Thrones în „White Walker” – VIDEO

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase