Home » Cultură » George Michael a fost înmormântat în cadrul unei „ceremonii restrânse, intime”

George Michael a fost înmormântat în cadrul unei „ceremonii restrânse, intime”

George Michael a fost înmormântat în cadrul unei „ceremonii restrânse, intime”
Publicat: 31.03.2017
Înmormântarea regretatului cântăreţ şi compozitor britanic George Michael a avut loc miercuri, la cimitirul Highgate din Londra, fiind vorba de o ceremonie restrânsă la care au participat prietenii şi familia sa, potrivit contactmusic.com.
Familia starului pop George Michael a confirmat că ceremonia funerară a avut deja loc, mulţumindu-le fanilor pentru bunele intenţii, însă refuzând să facă publice detalii suplimentare despre eveniment, notează Mediafax.
 
Vestea a fost confirmată într-un comunicat al familiei de miercuri, 29 martie: „Confirmăm că înmormântarea cântăreţului George Michael a avut loc azi (29 martie). Familia şi prietenii apropiaţi s-au adunat pentru o ceremonie restrânsă, privată pentru a-şi lua la revedere de la iubitul lor soţ, frate şi prieten.”
 
„Familia lui George Michael doreşte să mulţumească fanilor din lume pentru multitudinea de mesaje de iubire şi de sprijin. Rugăm ca dorinţa familiei sale de a-i fi respectată intimitatea să nu fie încălcată astfel ca membrii familiei să îşi trăiască viaţa cu discreţie, departe de orice intruziune a mass-mediei. Nu vor fi furnizate detalii suplimentare.”
 
Cu toate acestea, fostul partener al lui Michael, Fadi Fawaz, a fost fotografiat sosind la cimitirul Highgate din Londra la puţin timp după ora 2pm.
 
După decesul artistului în ziua de Crăciun, anul trecut, la vârsta de 53 de ani, ceremonia funerară a lui George Michael a fost amânată câteva luni pentru că familia a aşteptat raportul medico-legal care să determine cauza decesului său. Într-un final, medicii legişti au confirmat pe 7 martie că George Michael a murit de cauze naturale.
 
De la acea dată, zvonuri referitoare la locul şi data înmormântării lui Michael au fost subiect de speculaţie printre fani, sugerându-se că aceasta ar fi avut deja loc pentru a nu mai atrage atenţia mass-mediei.
 
La ceremonia funerară a participat şi fostul coleg al lui George Michael din trupa Wham!, Andrew Ridgeley.
 
Săptămâna trecută, Andrew Ridgeley, precum şi alţi fani au criticat documentarului de pe Channel 5 intitulat ‘The Last Days of George Michael’ ca fiind „hazardat şi mârşav”.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Moştenirea neaşteptată lăsată de George Michael

Un portret al lui George Michael, pictat de Damien Hirst, s-a vândut pentru 580.000 de dolari

Legiştii au stabilit cauza decesului celebrului star pop George Michael

A murit George Michael, la vârsta de 53 de ani. Care a fost cauza decesului?

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase