Home » Cultura » Salvador Dali a fost exhumat la rugăminţile unei clarvăzătoare. Ce s-a descoperit a şocat multe persoane

Salvador Dali a fost exhumat la rugăminţile unei clarvăzătoare. Ce s-a descoperit a şocat multe persoane

07.24.2017
Salvador Dali a fost exhumat la rugăminţile unei clarvăzătoare. Ce s-a descoperit a şocat multe persoane
Celebra mustaţă a lui Salvador Dali a rămas intactă după aproape 30 de ani de la moartea pictorului. Constatarea a fost făcută de experţii care l-au exhumat pe Dali după ce o clarvăzătoare a cerut un test ADN, susţinând că este fiica pictorului.

„Mustaţa sa este intactă, ca limbile ceasului la 10 şi 10, exact cum îi plăcea. Este un miracol”, a declarat Narcís Bardalet, cel care a îmbălsămat corpul lui Dali după moartea sa în 1989 şi care acum a ajutat la exhumarea sa. 

Pictorul este depus într-o criptă la muzeul proiectat de el în oraşul natal, Figueres din Catalonia. Rămăşiţele sale au fost dezgropate petru a ajuta la efectuarea unui test de paternitate cerut de o clarvăzătoare de 61 de ani care susţine că este singurul copil al pictorului. 

„Corpul lui Dali seamănă cu o mumie, parcă ar fi lemn”, a mai spus Bardalet. El a apreciat că trupul va rămâne în stare bună mult timp de acum încolo. „Mustaţa este acolo şi va fi pentru multe secole”, a mai spus el.