Prima pagină Cultura

Un nou cinematograf s-a redeschis în Bucureşti

Redactia Descopera.ro | 08.08.2017 | ● Vizualizări: 443
Credit: Facebook/CineParK     + zoom
Galerie foto (1)

Aflat la cea de-a cincea ediţie, CineParK este un spaţiu dedicat oamenilor care caută neconvenţionalul şi care preferă să îşi petreacă timpul în aer liber, fiind o alternativă gratuită şi accesibilă la cinematograful clasic.

Astfel, timp de cinci weekenduri, bucureştenii au la dispoziţie un program ce va include aproximativ 30 de filme de referinţă, aparţinând tuturor genurilor cinematografice. Vor fi proiectate pe un ecran în aer liber, filme artistice de acţiune, dramă, mister, fantezie, comedie, thriller şi aventură în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică, începând cu ora 20.30. "Fast and Furious", "What Happens in Vegas", "The King’s Speech", "Midnight in Paris", sunt câteva dintre proiecţiile care vor avea loc în ediţia din acest an, scrie Mediafax.

Copiii sunt aşteptaţi cu filme de animaţie în fiecare vineri, sâmbătă şi duminică de la ora 19.00. Aceştia vor putea urmări filme precum "The Secret Life of Pets", "The Aristocats", "Finding Dory", "Frozen", "Pete’s Dragon" şi multe altele.

În Parcul Herăstrău – intrarea Charles de Gaulle, va fi amenajată şi o zonă de relaxare, în care spectatorii vor putea sta pe iarbă, pături sau pe scaune, alături de familie şi prieteni, iar în zona lounge publicul va avea la dispoziţie gustări şi băuturi răcoritoare pe tot parcursul filmelor.

Accesul publicului în cadrul evenimentului CineParK este gratuit. 

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI