Home » Cultură » În ce sezon din serialul Urzeala Tronurilor au murit cele mai multe personaje

În ce sezon din serialul Urzeala Tronurilor au murit cele mai multe personaje

Publicat: 26.08.2017
În 2011, când a început serialul fenomen, bilanţul final al morţilor a ajuns la 59, iar morţile lui Ned Stark şi Khal Drogo ne-au arătat că nimeni nu este în siguranţă în lumea lui George R. R. Martin.

Arderea de viu a personajelor (cu sau fără dragoni), jupuirea pielii, zdrobirea capului, bătăliile dintre cele mai importante case din Westeros şi crimele în masă, toate acestea au transformat serialul ”Game of Thrones” în unul dintre cele mai sângeroase serii TV difuzate în ultimii ani, scrie Mediafax.

Potrivit unei statistici, cu excepţia sezonului 3, numărul morţilor a urmat o linie ascendentă, ajungând până la 540 în sezonul 6. 

Privind retrospectiv, faţă de primul sezon, în sezonul 6 din ”Game of Thrones” numărul deceselor s-a înmulţit de 9 ori, poate şi din cauza scenelor precum Bătălia Bastarzilor, lupta mult aşteptată dintre Jon Snow şi Ramsay Snow, sau distrugerea Septului lui Baelor, mulţumită diabolicei Cersei Lannister.

De asemenea, potrivit unei alte statistici, personajul interpretat de Lena Headey deţine recordul celor mai multe crime, numărul ajungând la 198. Aceasta este urmată de Jon Snow, care are la activ 43 de morţi.

Chiar dacă a mai rămas un episod de difuzat din sezonul 7 al serialului ”Game of Thrones”, cifrele arată că acesta ar putea deveni cel mai mortal sezon al seriei SF.

Credit: statista

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase