Home » Cultură » Anunţul făcut de marele actor Jean-Louis Trintignant: ”Înainte îmi era teamă de cancer, acum nu îmi mai este, pentru că am”

Anunţul făcut de marele actor Jean-Louis Trintignant: ”Înainte îmi era teamă de cancer, acum nu îmi mai este, pentru că am”

Publicat: 08.09.2017
Anunţul făcut de marele actor Jean-Louis Trintignant: ”Înainte îmi era teamă de cancer, acum nu îmi mai este, pentru că am”
„Înainte îmi era teamă de cancer, acum nu îmi mai este, pentru că am”, a spus actorul, care se află pe afişul celui mai recent film al regizorului austriac Michael Haneke, "Happy End". Haneke a colaborat dela cu Trintignant în filmul "Amour"

„Este dificil cînd semnez autografe, cum nu mai văd mare lucru, dar este bine. Semnez Jean-Louis Trintignant şi precizez sub semnătură «aflat la sfârşitul vieţii»”, a glumit actorul, care nu a oferit detalii suplimentare despre boala sa, scrie Mediafax.

Jean-Louis Trintignant a lucrat de-a lungul carierei şi în cinema şi în teatru. A jucat împreună cu Brigitte Bardot, în „Et Dieu créa la femme”, de Roger Vadim şi împreună cu Anouk Aimée în „Un homme et une femme” de Claude Lelouch. A apărut în peste 120 de filme.

La sfârşitul anilor 90 actorul a început să susţină recitaluri poetice împreună ci fiica sa Marie, care a încetat din viaţă în 2003 în urma loviturilor prietenului său Bertrand Cantat. „Aş fi putut să mă opresc în acel moment”, spune Jean-Louis Trintignant, care, sfătuit de apropiaţi, a urcat din nou pe scenă, găsind alinare în teatru şi în poezie.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase