Home » Cultură » CinemaPRO prezintă „Hawaii”, filmul care te trimite în Hawaii. Marţi, întâlnire cu actorii

CinemaPRO prezintă „Hawaii”, filmul care te trimite în Hawaii. Marţi, întâlnire cu actorii

Publicat: 17.11.2017
Invitaţie de nerefuzat la CinemaPRO, acolo unde filmul "Hawaii", în regia lui Jesús del Cerro, îţi îndeplineşte visul american şi te trimite în vacanţă în Hawaii. În 21 noiembrie are loc, începând cu ora 20.15, întâlnirea cu actorii şi o sesiunea de întrebări.

„CinemaPRO te aşteaptă să vezi filmul „Hawaii” şi poţi câştiga o excursie în Hawaii, iar la sfârşit, actorii, împreună cu echipa vor susţine o sesiune de intrebări şi răspunsuri. Şi nu uita să păstrezi biletul. Poţi câştiga o excursie pentru două persoane în Hawaii, cu bilete de avion şi cazare la hotel de 4*, timp de o săptămână!”, transmite CinemaPRO într-un comunicat de presă.

Evenimentul are loc marţi, 21 noiembrie, începând cu ora 20.15, iar biletele în varianta electronică pot fi achiziţionate de pe:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/hawaii-digital-ap12-bucuresti-cinema-pro-478614/event.html

Pe lângă evenimentul de marţi, difuzarea filmului are loc începând de vineri, 17 noiembrie şi până în data de 15 decembrie. Condiţia de a câştiga o excursie este aceeaşi. Păstraţi biletul şi intraţi pe procinema.ro.

„Hawaii” este un film de acţiune, despre dragoste, dar şi despre bani cu care îţi poţi cumpăra, dacă nu fericirea, măcar libertatea de a alege să fii nefericit. Regizorul Jesús del Cerro ne prezintă Hawaii, o poveste despre cum să ajungi la o moştenire de trei milioane de dolari într-o vreme când un singur dolar deţinut în casă era motiv să-ţi pierzi libertatea pe viaţă.

Personajul-cheie feminin este interpretat de Cristina Flutur, câştigătoare în 2012 a premiului de interpretare feminină la Festivalul Internaţional de Film de la Cannes pentru rolul din filmul „După dealuri”. Distribuţia este întregită de Constantin Cojocaru, Rodica Lazăr şi Gheorghe Ifrim.

„> Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundă pe procinema.ro/hawaii, în perioada 17 noiembrie – 15 decembrie 2017, cei care merg la cinema şi urmăresc filmul Hawaii. Cel mai creativ, surprinzător şi neconvenţional răspuns înscris în campanie împreună cu seria biletului la film va câştiga marele premiu: o excursie pentru două persoane în Hawaii, cu bilete de avion şi cazare la hotel de 4*, timp de o săptămână!”, transmite sursa citată.

Mai multe informaţii despre concurs şi regulamentul concursului sunt disponibile pe site-ul procinema.ro/hawaii

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase