Prima pagină Cultura

Starul din "Partridge Family", David Cassidy, a decedat

Redactia Descopera.ro | 11.23.2017 | ● Vizualizări: 386
David Cassidy, starul din "Partridge Family", a murit     David Cassidy, deces, star, cantaret, actor, serial + zoom
Galerie foto (1)

Actorul şi cântăreţul american David Cassidy, care şi-a găsit faima în serialul ”Partridge Family”, înainte de a deveni idolul adolescenţilor în anii 1970, a murit la vârsta de 67 de ani, scrie BBC.

"David a murit înconjurat de cei pe care îi iubea, cu bucurie în inimă şi fără durerea care-l stăpânise atât de mult timp", au declarat reprezentanţii familiei printr-un comunicat, informează Mediafax.

Acesta a fost internat săptămâna trecută după ce starea sa de sănătate s-a degradat considerabil.

La începutul acestui an, cântăreţul a anunţat că suferă de demenţă şi că îşi va anula turneul pentru a se ”bucura de viaţă".Cassidy s-a născut la New York în sânul unei familii familiarizate cu industria de divertisment. Tatăl său a fost cântăreţ şi actor, iar mama sa a fost actriţă.

David Cassidy a devenit un star în urma rolului lui Keith Partridge în serialul Familia Partridge - un sitcom despre o mamă şi cinci copii care au format o trupă de rock and roll.

În urma sitcom-ului, acesta s-a bucurat de o carieră de succes în muzică şi în actorie. A primit mai multe nominalizări la premiile Grammy. La apogeul carierei, fan clubul său avea un număr uriaş de membri, cu mult mai mare decât cel al lui Elvis Presley.

În ultimii ani acesta a vorbit despre luptele sale cu alcoolul, iar în 2015 Cassidy a ajuns la faliment. Între 2010 şi 2014, artistul a fost arestat de trei ori pentru conducere sub influenţa alcoolului şi a fost obligat să se interneze la o clinică ca parte a sentinţei.

Artistul a divorţat de trei ori şi are doi copii.

Moartea lui Cassidy a fost întâmpinată cu regret în întreaga lume, fiind scrise mii de postări pe social media. Nepotul său, Jack Cassidy, a declarat că starul a adus bucurii "nenumărate milioanelor de oameni".

 

ASCULTĂ CE GÂNDEȘTI