Home » Cultură » Nicole Kidman a demonstrat că îi place să mănânce insecte – VIDEO

Nicole Kidman a demonstrat că îi place să mănânce insecte – VIDEO

Publicat: 31.01.2018
Actriţa australiană Nicole Kidman a mărturisit că îi place să mănânce insecte şi a şi demonstrat acest lucru, într-un proiect video realizat de revista Vanity Fair.

Actriţa în vârstă de 50 de ani a făcut o demonstraţie a acestui „talent” ascuns al său când a participat la proiectul video „Secret Talent Theatre” al revistei Vanity Fair, scrie Mediafax.

În acest videoclip, Kidman, îmbrăcată foarte elegant, într-un decor pe măsură, se serveşte din patru feluri de insecte, cu ajutorul unor beţişoare chinezeşti, consumându-le cu zâmbetul pe buze. Mai precis, abordează „preparatele” ca pe nişte bomboane.

Din meniu au făcut parte nişte larve albastre vii – „extraordinare”, a declarat actriţa -, nişte viermi cu gust „fructat”, după părerea acesteia, nişte greieri şi cosaşi prăjiţi.

„Vă spun, aş câştiga emisiunea «Supravieţuitorul”, a mai spus actriţa.

„Ca detaliu secundar… două miliarde de oameni din lumea asta mănâncă insecte, iar eu sunt unul dintre ei”, a spus actriţa la începutul filmărilor.

Potrivit unui raport recent al ONU, consumul de insecte este benefic, acestea fiind „foarte nutritive, o sursă sănătoasă de grăsimi, proteine, vitamine, fibre şi minerale”.

Nicole Kidman a devenit cunoscută în 1995, cu rolul din filmul „Pe viaţă şi pe moarte”, în regia lui Gus Van Sant. A câştigat aprecierea criticilor pentru rolul Isabelei Archer din filmul „Portretul unei doamne” (1996), o adaptare a romanului lui Henry James. Kidman a jucat în filme cu buget mare, precum „Pacificatorul” (1997), alături de George Clooney şi Marcel Iureş, dar şi în comedii romantice, precum „Ce vrăji au mai făcut fetele” (1998), alături de Sandra Bullock, şi în filme de autor, precum „Dogville” de Lars Von Trier. În 1999, Kidman a jucat în „Cu ochii larg închişi”, în regia lui Stanley Kubrick, iar în 2001, a interpretat rolul curtezanei din musicalul „Moulin Rouge!”, care i-a adus Globul de Aur şi o nominalizare la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă. Actriţa australiană a câştigat Globul de Aur, premiul BAFTA şi premiul Oscar pentru rolul din filmul „Orele” (2002). În prezent, joacă în serialul HBO „Big Little Lies”, rol pentru care a primit un Glob de Aur şi un premiu Emmy.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase