Home » Cultură » ”Solo: A Star Wars Story”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

”Solo: A Star Wars Story”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

”Solo: A Star Wars Story”, pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 30.05.2018
"Solo: O poveste Star Wars/ Solo: A Star Wars Story", cel mai recent film din franciza "Star Wars", regizat de Ron Howard, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 721.061 de lei în weekendul premierei.

Acesta este al doilea film spin off inspirat de franciza originală „Star Wars” – după „Rogue One: O poveste Star Wars/ Rogue One: A Star Wars Story” (2016), care a avut încasări de 1 miliard de dolari – şi prezintă anii de tinereţe ai lui Han Solo, interpretat de Alden Ehrenreich. Din distribuţie mai fac parte Donald Glover, Woody Harrelson şi Emilia Clarke, scrie Mediafax.

Pe poziţia a doua s-a situat comedia romantică „Clubul femeilor dezlănţuite/ Book Club”, care a avut încasări de 379.618 lei. În film, regizat de Bill Holderman, joacă Jane Fonda, Diane Keaton, Candice Bergen şi Mary Steenburgen, un grup de prietene în vârstă care se decid să citească la clubul de lectură volumul „Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey” şi descoperă că această carte le „extinde” orizonturile literare şi personale.

Poziţia a treia este ocupată de „Operaţiunea Ham-Ham/ Show Dogs”, de Raja Gosnell, cu încasări de 327.283 de lei. Într-o lume în care oamenii şi câinii inteligenţi coexistă, un câine poliţist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un animal de expoziţie, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru, potrivit cinemagia.ro.

„Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”, de Anthony Russo şi Joe Russo, ocupă poziţia a patra în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 160.025 de lei. Producţia Disney/Marvel, care are în distribuţie o pleiadă de staruri, precum Robert Downey Jr., Benedict Cumberbatch, Scarlett Johansson şi Chadwick Boseman, urmăreşte lupta războinicilor Marvel cu răufăcătorul Thanos, distrugătorul de lumi şi cel mai înfiorător inamic al supereroilor.

Pe locul al cincilea s-a situat comedia „Amnezie cu surprize/ Overboard”, regizată de Bob Fisher şi Rob Greenberg, care a avut încasări de 157.317 lei. Anna Faris şi Eugenio Derbez joacă în acest remake marca Lionsgate al unui film din 1987, despre o mamă singură care convinge un playboy bogat suferind de amnezie că sunt căsătoriţi.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase