Home » Cultură » Filmul SF „Jurassic World: Fallen Kingdom” este pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul SF „Jurassic World: Fallen Kingdom” este pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul SF „Jurassic World: Fallen Kingdom” este pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 13.06.2018
Filmul SF "Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom" s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, cu încasări de 1.301.491,34 de lei în weekendul premierei.

În regia lui J.A. Bayona şi cu Bryce Dallas Howard, Chris Pratt şi Jeff Goldblum în rolurile principale, noul film din franciza „Jurassic World” are acţiunea situată la trei ani de când parcul tematic şi staţiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supravieţuit sunt acum pe cont propriu în junglă. Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen şi Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas, potrivit cinemagia.ro.

Filmul cu supereroi „Deadpool 2” a coborât pe al doilea loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 242.954,10 lei. Lungmetrajul din seria Marvel Comics, regizat de David Leitch, îl prezintă pe supereroul cu „gură bogată” Wade/ Deadpool (Ryan Reynolds) în timp ce vrea să formeze o echipă pentru a proteja un tânăr mutant de personajul negativ Cable (Josh Brolin), scrie Mediafax.

Pe poziţia a treia în box office-ul românesc de weekend se află „Taxi 5”, care a avut încasări de 232.511,26 de lei. Regizată de Franck Gastambide, partea a cincea a celebrei francize îl prezintă pe Sylvain Marot, un superpoliţist din Paris şi un şofer de excepţie, transferat împotriva voinţei sale în departamentul de poliţie din Marsilia, unde este imediat solicitat de fostul inspector-şef Gibert, acum primar al oraşului. El trebuie să pună capăt jafurilor comise de „banda de italieni” care teroriza bijutierii din oraş, potrivit cinemagia.ro.

Poziţia a patra este ocupată de „Operaţiunea Ham-Ham/ Show Dogs”, de Raja Gosnell, cu încasări de 169.260 de lei. Într-o lume în care oamenii şi câinii inteligenţi coexistă, un câine poliţist rottweiler, Max, trebuie să lucreze sub acoperire deghizat ca un animal de expoziţie, într-un show de prestigiu, împreună cu partenerul său uman Frank, pentru a preveni un dezastru.

Topul 5 al filmelor cu cele mai mari încasări, în weekend, în cinematografele româneşti este completat de „Solo: O poveste Star Wars/ Solo: A Star Wars Story”, cel mai recent lungmetraj din franciza „Star Wars”, regizat de Ron Howard, cu încasări de 127.643 de lei. Acesta este al doilea film spin off inspirat de franciza originală „Star Wars” – după „Rogue One: O poveste Star Wars/ Rogue One: A Star Wars Story” (2016), care a avut încasări de 1 miliard de dolari – şi prezintă anii de tinereţe ai lui Han Solo, interpretat de Alden Ehrenreich. Din distribuţie mai fac parte Donald Glover, Woody Harrelson şi Emilia Clarke.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase