Home » Cultură » Concurs de dramaturgie pentru continuarea unei piese de Mihail Sebastian. În ce constă premiul

Concurs de dramaturgie pentru continuarea unei piese de Mihail Sebastian. În ce constă premiul

Concurs de dramaturgie pentru continuarea unei piese de Mihail Sebastian. În ce constă premiul
Publicat: 26.06.2018
Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală "Ion Sava" din cadrul Teatrului Naţional "I. L. Caragiale" din Bucureşti (TNB) anunţă un concurs de dramaturgie pentru continuarea piesei neterminate "Insula" de Mihail Sebastian, arată un comunicat al instituţiei.
Piesa „Insula”, pe care Mihail Sebastian nu a apucat să o finalizeze, face obiectul unui concurs de dramaturgie anunţat de Centrul de Cercetare şi Creaţie Teatrală „Ion Sava”, din cadrul Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”.
 
Cei interesaţi trebuie să propună o continuare a celor două acte scrise de autor. Premiul pentru textul (finalul piesei) câştigător este în valoare de 2.000 de euro, informează Mediafax.
 
În plus, textul câştigător va fi folosit pentru un spectacol montat în stagiunea 2018 – 2019 pe una dintre scenele Teatrului Naţional Bucureşti.
 
Textul celor două acte ale piesei rămase de la Mihail Sebastian poate fi descărcat în format pdf de pe site-ul instituţiei, înregistrarea propunerilor în concurs făcându-se pe baza unui „motto” figurând pe prima pagină a fiecărui text şi pe un plic separat, închis, în interiorul căruia trebuie să fie datele personale ale autorului.
 
Data limită a înscrierii în concurs este 30 septembrie. Mai multe detalii oferă site-ul TNB.
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase