Home » Cultură » Macaulay Culkin joacă din nou în „Singur acasă”, după 28 de ani

Macaulay Culkin joacă din nou în „Singur acasă”, după 28 de ani

Publicat: 21.12.2018
Macaulay Culkin joacă din nou în „Singur acasă”, după 28 de ani
Cunoscutul actor american Macaulay Culkin şi-a reluat, după 28 de ani, rolul Kevin McCallister din seria „Singur acasă”. De data aceasta joacă într-o reclamă pentru Google, potrivit The Hollywood Reporter.

În vârstă de 38 de ani, Macaulay Culkin a interpretat din nou rolul Kevin McCallister într-un video de un minut. Personajul se întoarce în casa copilăriei şi retrăieşte scene cult din film. Din nou McCallister este singur acasă, părinţii săi au plecat să îşi petreacă Crăciunul în altă parte şi l-au uitat şi de această dată, potrivit Mediafax.

Aproape 30 de ani mai târziu, Macaulay Culkin se bazează pe Google Assistant pentru a-şi pune în aplicare strategia de a scăpa de hoţi.

„V-aţi întrebat vreodată cum ar arăta Kevin McCallister adult? Nici eu. Dar, dacă sunteţi curioşi, vă sfătuiesc ferm să vă uitaţi la această reclamă”, a postat actorul american pe contul său de Twitter, precizând că este vorba despre o reclamă.

Videoclipul a fost publicat miercuri seară, iar în primele 12 ore a fost vizionat de peste şase milioane de ori.

Macauley Culkin a devenit vedetă la Hollywood în anii 1990 cu ajutorul rolului Kevin McCallister. Interpretând un băiat blond, neastâmpărat, dar şi  inventiv, actorul american a atras simpatia multor spectactori care au văzut „Singur acasă”. Filmul de Crăciun a devenit un veritabil fenomen mondial, în care tânărul Kevin McCallister, uitat singur acasă timp de o săptămână de familia plecată în vacanţă, reuşeşte să combată doi spărgători de locuinţe. Macauley Culkin a interpretat rolul în primele două filme ale seriei „Singur Acasă”, lansate în 1990, respectiv 1992. Acesta a fost nominalizat la un premiu Globul de Aur pentru rolul din primul lungmetraj.

Tranziţia de la statutul de copil-vedetă la acela de actor adult a fost extrem de dificilă pentru Macaulay Culkin. În 1994 a renunţat la actorie. În 2003 s-a întors în televiziune cu un rol în serialul „Will and Grace”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase