Home » Cultură » Află totul despre #OhRamona şi actorii din film cu Mimi si LikeCreata

Află totul despre #OhRamona şi actorii din film cu Mimi si LikeCreata

Află totul despre #OhRamona şi actorii din film cu Mimi si LikeCreata
Publicat: 23.01.2019
Actorul Bogdan Iancu, vloggeriţele Mimi si LikeCreata au dat detalii despre unul dintre cele mai aşteptate filme “Oh, Ramona”.

Vei mai jos ce au spus ei:

Filmul este ecranizarea bestsellerului românesc autobiografic ”Suge-o, Ramona!”, de Andrei Ciobanu, care semnează şi scenariul alături de Alex Coteţ şi Cristina Jacob. În viziunea şi execuţia regizorului, povestea devine un film fără limitări culturale, fără graniţe geografice şi lingvistice, pentru o generaţie care trăieşte planetar experienţele irepetabile ale adolescenţei.

„Filmul este în limba engleză pentru că este o poveste universală. Un băiat iubea o fată şi apoi iubea două. În al doilea rând am avut acces la actori foarte buni care vorbeau engleză şi era o ocazie să facem acest lucru. În plus, adolescenţii cărora ne adresăm sunt obişnuiţi să vadă filme în engleză. (…) Atunci când m-am apucat să fac filme, imediat după facultate, eram mai aproape de vârsta adolescenţei şi mi s-a părut că pot să spun mai uşor poveştile cu care mă identific, cu lucrurile pe care le-am trăit”, spune Cristina Jacob, regizorul filmului.

Comedia “Oh, Ramona!” va fi lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor. Până atunci, puteţi afla mai multe din culisele acestei pelicule şi de pe paginile Oh, Ramona de Facebook sau Instagram.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase