Home » Cultură » Premierele weekendului în cinematografele româneşti: de la comedie, la dramă şi la groază

Premierele weekendului în cinematografele româneşti: de la comedie, la dramă şi la groază

Premierele weekendului în cinematografele româneşti: de la comedie, la dramă şi la groază
Publicat: 08.02.2019
Problemele de familie, comedia, groaza şi drama sunt aduse în premierele celui de-al doilea weekend din februarie, în cinematografele româneşti.

Filmul „Drunk Parents/ Şi beţivi şi mincinoşi”, regizat Fred Wolf, care a scris scenariul pentru cele două comedii din seria „Grown Ups/ Oameni mari şi fără minte”, îi are în rolurile principale pe Alec Baldwin şi Salma Hayek. Cei doi interpretează rolurile eroilor la care se referă titlul. Sigur, în română pare că sună mai rău, dar e chiar măsura umorului de care e nevoie ca să compenseze necazul oamenilor şi toate eforturile pe care le fac pentru a păstra aparenţele bunăstării în ochii fiicei lor, scrie Mediafax.

Lucrurile arată aşa, dar se mai „ameţesc” pe parcurs:

Lungmetrajul „Mia şi leul alb/ Mia and the White Lion” este un film regizat de francezul Gilles de Maistre, şi povesteşte o aventură de familie pentru toţi cei care şi-au dorit în copilărie să se împrietenească cu un pui de leu. Din distribuţie fac parte actorii Daniah De Villiers, Mélanie Laurent, Langley Kirkwood şi Ryan Mac Lennan. O fetiţă de 10 ani se mută în Africa împreună cu părinţii, iar noul său prieten este o felină.

Aventura africană se vede după cum urmează:

Groaza este scopul şi genul filmului „Anomalie/ The Prodigy”. Regizorul Nicholas McCarthy a mai regizat filme horror precum „At the Devil’s Door/ Home”, în 2012, şi „The Pact/ Pactul”, în 2012. Cineastul a recunoscut faptul că filmele sale de groază preferate au în prim plan femei. Şi de data aceasta este vorba despre o mamă care descoperă că micul său fiu este posedat de o forţă malefică. Iar explicaţia şi, poate, rezolvarea par să fie în trecutul femeii. Taylor Schilling, cunoscută din serialul „Orange is the New Black”, joacă rolul mamei. Copilul e interpretat de Jackson Robert Scott, care a mai apărut într-un film de groază, în „It”, ecranizarea după Stephen King.

Dacă e ceva de speriat, porneşte de aici

Filmul cult al săptămânii e „Toată lumea ştie/ Todos lo saben”, cu Penelope Cruz şi Javier Bardem şi regizat de iranianul Asghar Farhadi. Drama o urmăreşte pe Carolina, care revine din Spania, în spaţiul rural pitoresc de care îi este legată copilăria şi perioada primei iubiri. Petrecerea care marchează bucuria revederii este însă umbrită de un eveniment neaşteptat. Iar acest lucru scoate la lumină secrete apăsătoare.

Secretele dramatice se adună în următorul ritm


 

 

 

 

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase