Home » Cultură » Primii spectatori ai comediei ”Oh, Ramona!” dau verdictul: ”Am investit bine timpul în seara asta”

Primii spectatori ai comediei ”Oh, Ramona!” dau verdictul: ”Am investit bine timpul în seara asta”

Publicat: 14.02.2019
Primii spectatori ai comediei ”Oh, Ramona!” dau verdictul: ”Am investit bine timpul în seara asta”, a spus, pentru MEDIAFAX, Florentina, una dintre primele persoane care au văzut o proiecţie în avanpremieră a noului film românesc realizat în limba engleză.

Primii spectatori care nu au nicio legătură cu producţia filmului ”Oh, Ramona!” sau cu autorul cărţii au intrat miercuri în sălile de cinema să vadă noua comedie românească.

La o proiecţie organizată într-o sală VIP de la Cinema City s-au strâs mai mulţi câştigători care au primit biletele în urma unui concurs la organizat de postul de radio Kiss FM. Care şi-a văzut reflectată timidatea adolescenţei (Andreea), care zilele mai zbuciumate din aceeaşi perioadă (Andrei), care a fost curios să vadă cum a fost liceul pentru un personaj ce i se pare mai introvertit decât ce i-a rămas din propria experienţă (Simona).

”Iniţial, când am văzut trailerul mă aşteptam să fie filmul total dus într-o tentă foarte sexuală. Văzându-l, am înţeles că este un film destul de profund şi am fost şocată de acest lucru”, a declarat la ieşirea din sală Teodora pentru MEDIAFAX.

”Am ieşit cu o energie pozitivă de la acest film. Mi-au plăcut actorii, tineri, fresh, carismatici. Mi-a plăcut cum au fost sugerate anumite lucruri în film, a fost foarte creativ. Am investit bine timpul în seara asta”, spune Florentina

”Primul detaliu care iese în evidenţă e producţia. Mi se pare cea mai mişto din tot ce am văzut până acum în România” recunoaşte Ionuţ după încheierea proiecţiei.

”Este un film bun, este un film bun faţă de ce am văzut la noi, producţii româneşti, chiar este un film bun” spune Răzvan, unul dintre câştigătorii concursului de la radio.

”Chiar e un film interesant, vă recomand să-l vedeţi. Chiar aveţi de câştigat” a spus Radu Văduva, convins că fiecare dintre prietenii săi se va regăsi în câte o fază a filmului şi o să fie interesant să realizeze acest lucru, după ce a văzut ”Oh, Ramona!”.

”Trebuie să îl mai văd o dată”, a încheiat Radu atunci când a fost pus să aleagă între Ramona şi Anemona, personajele principale feminine din ”Oh, Ramona!”.

Aşteptată, deopotrivă, de fanii cărţii lui Andrei Ciobanu şi de cei ai filmelor „Selfie” şi „Selfie 69” ale Cristinei Jacob, comedia „Oh, Ramona!” este lansată în cinematografele din toată ţara pe 14 februarie 2019, de Ziua Îndrăgostiţilor. Biletele pentru proiecţiile în avanpremieră „Oh, Ramona” din 13 si 14 februarie pot fi cumpărate de aici https://www.ohramona.com/get-tickets-en" rel="nofollow" target="_blank">ramona.com/get-tickets-en”>https://www.ohramona.com/get-tickets-en. Puteţi afla mai multe din culisele acestei pelicule şi de pe paginile Oh, Ramona de Facebook sau Instagram.

 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase