Home » Cultură » Weekendul 30-31 martie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Weekendul 30-31 martie. Unde poţi să te distrezi – ”Share Location”

Publicat: 30.03.2019
"Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la [email protected]

– Târgul Piua! pentru copii şi părinţi liberi cu ateliere, joacă, artă şi multe ghiduşii la un loc are loc sâmbătă la Impact Hub Bucharest, începând cu ora 10.00. Cele mai bune proiecte româneşti pentru copii ies în oraş pe muzică bună cu un brunch gourmet. În jur de 50 de branduri super-creative care înţeleg şi respectă inteligenţă copiilor la fiecare vârstă îşi dau întâlnire cu părinţii şi copiii.

-Un concert caritabil de muzică clasică în beneficiul copiilor cu autism are loc duminică, de la ora 19.00, la Sala Auditorium a Muzeului Naţional de Artă al României. Suflet în Culori 2019 este spectacolul celui de-al şaselea an în care este marcată Ziua Internaţională a Conştientizării Autismului. La ediţia din acest an, protagoniştii concertului sunt muzicienii care alcătuiesc ansamblul Imago Mundi.

-Concert Godsmack petrec duminică, la Arenele Romane. De la ora  19:00 e programat un concert în deschiderea căruia sunt invitaţi neo zeelandezii de la Like A Storm. Trupa a vandut peste 20 de milioane de albume in mai putin peste 10 ani şi care s-a ales cu ziua ei oficială în Boston, ajung la Bucureşti, în sfârşit pentru cântarea promisă astă toamnă şi amânată până acum.

-„Tosca”, cea mai puternică operă a lui Giacomo Puccini, este prezentată într-o nouă montare pe scena Operei Naţionale Bucureşti, sâmbătă şi duminică. Pentru premiera de la Opera Naţională Bucureşti, regizorul Mario De Carlo a pregătit o punere în scenă ambiţioasă.

-Transylvania ZenFest 2019 are loc la Cluj Napoca. Comunicările şi evenimentele grupate în jurul temei “Schimbarea începe cu tine” sunt programate sâmbătă şi duminică, de la 9:00 la 18:00, în International Ballrom. Spiritualitate şi autocunoaştere, detoxifierea corpului emoţional de resentimente, atragerea abundenţei financiare şi regăsirea sinelui prin compasiune sunt numai câteva dintre temele propuse de vorbitori.

-Festivalul ”24 de ore de teatru” începe vineri, la Teatrul Studenţesc Thespis al Casei de Cultură a Studenţilor din Timişoara de la ora 18.00, cu dezbaterea  ”Civismul în teatru”. De la ora 20.00 începe şi maratonul de reprezentaţii cu ”Dumnezeu”, de Woody Allen. Intrarea pentru cele 13 spectacole reprezentate în acest an în cadrul manifestării este liberă.

-Constănţenii au parte de spectacolul manifest „Inima Reginei Maria”, duminică, de la 19.00, la Teatrul de Stat Constanţa. Istoria ultimului secol românesc este invocată pe scenă într-un scenariu semnat de Radu Aldulescu şi cu intervenţiile artistice marca Emil Boroghină, consultant onorific al acestui spectacol.

-De ziua pământului, duminică, braşovenii vor pedala prin centrul istoric al oraşului de sub Tâmpa. Plecarea este anunţată pentru ora 20.30 în faţa Bibliotecii Judeţene Braşov din Livada Poştei. Evenimentul Ora Pământului are loc în ultima zi de sâmbătă a lunii martie. Manifestarea îşi propune să atragă atenţia asupra consumului de energie electrică. Plimbarea braşoveană e programată chiar în perioada în care persoane obişnuite, companii sau instituţii publice din 180 de ţări îşi vor arăta susţinerea stingând lumina şi aparatele electrocasnice neesenţiale timp de o oră. 

Aşteptăm recomandările voastre pe adresa de mail [email protected]

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase