Home » Cultură » Când va începe noul serial ”Beverly Hills 90210”

Când va începe noul serial ”Beverly Hills 90210”

Când va începe noul serial ”Beverly Hills 90210”
Publicat: 12.05.2019
Noul serial „Beverly Hills, 90210" va fi lansat pe 7 august, a anunţat televiziunea americană Fox, care a comandat şase episoade în continuarea poveştii difuzate la începutul anilor 1990.

Fox a făcut publice primele imagini din etapa de preproducţie. Într-o înregistrare video de câteva secunde, pot fi văzuţi actorii Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Shannen Doherty, Brian Austin Green, Ian Ziering şi Gabrielle Carteris, reuniţi pentru o lectură a scenariului episodului pilot.

Miniseria îi va avea în distribuţie pe majoritatea actorilor din seria originală, jucând „versiuni actualizate ale personajelor lor”, potrivit Fox.

Din distribuţie nu face parte un actor simbol al producţiei, Luke Perry, care a murit din cauza unui accident cerebral, în luna martie, la vârsta de 52 de ani.

Chris Alberghini şi Mike Chessler scriu scenariul şi vor fi producători executivi pentru noua serie.

Serialul „Beverly Hills 90210″ a rulat timp de 10 sezoane pe postul Fox, în perioada 1990 – 2000, şi a devenit una dintre cele mai populare producţii ale acestui post de televiziune. Serialul a lansat carierele protagoniştilor săi, actorii Jason Priestley, Luke Perry, Jennie Garth, Tori Spelling, Brian Austin Green şi Shannen Doherty. Postul CW a lansat o continuare a acestui serial, intitulată „90210″, în anul 2008, în care Jennie Garth, Shannen Doherty şi Tori Spelling şi-au reluat rolurile interpretate în serialul original. Serialul „90210” a fost difuzat timp de cinci sezoane.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase