Home » Cultură » Lungmetrajul „Aladdin” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Lungmetrajul „Aladdin” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Lungmetrajul „Aladdin” se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend
Publicat: 05.06.2019
Lungmetrajul "Aladdin", de Guy Ritchie, se menţine pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.194.273 de lei de vineri până duminică, potrivit cinemagia.ro, citată de Mediafax.

Noua producţie Disney, care combină actorii reali şi animaţia, îi are în distribuţie pe Mena Massoud, în rolul Aladdin, Naomi Scott, ca Jasmine, şi Will Smith, în rolul duhului.

Poziţia a doua a box office-ului românesc este ocupată de o premieră, „Godzilla II: Regele Monştrilor/ Godzilla: King of the Monsters”, care a avut încasări de 888.469,09 lei. Filmul regizat de Michael Dougherty o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monştri din istoria culturii populare.

Pe poziţia a treia, în coborâre cu un loc, s-a situat „John Wick 3: Război total/ John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, care a avut încasări de 334.723,28 de lei. Keanu Reeves şi Halle Berry fac echipă în partea a treia a seriei „John Wick”, regizată de Chad Stahelski. Infailibilul asasin John Wick se află din nou pus într-o situaţie la limita imposibilului, respectiv viaţa lui costă acum 14 milioane de dolari, pe urmele lui fiind o armată de vânători de recompense.

Animaţia „Terra Willy: Rătăcit prin galaxie/ Terra Willy: Planète inconnue”, de Eric Tosti, ocupă poziţia a patra, cu încasări de 236.711,32 de lei în weekendul premierei. Când nava cu care călătorea prin spaţiu este distrusă, Willy este separat de părinţii lui şi aterizează cu capsula pe o planetă sălbatică şi încă neatinsă de picior de om. Cu ajutorul lui Buck, roboţelul care are grijă de supravieţuirea lui, Willy va trebui să se descurce singur, rătăcind prin galaxie, până la sosirea unei misiuni de salvare.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în box office-ul românesc la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Ticăloasele/ The Hustle”, de Chris Addison (220.421 de lei), „Avengers: Endgame/ Răzbunătorii: Sfârşitul jocului”, de Anthony şi Joe Russo (118.307 lei), „Parcul de distracţii/ Wonder Park”, regizat de Dylan Brown (110.748,92 de lei), „UglyDolls/ UglyDolls: Păpuşi în Bucluc”, de Kelly Asbury (78.409 lei), „Rocketman”, de Dexter Fletcher (54.927,52 de lei), şi de „Focviu/ Brightburn”, de David Yarovesky (41.328 de lei).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase