Home » Cultură » Universul serialului ”Stranger Things” este prezentat într-o nouă serie la Armada

Universul serialului ”Stranger Things” este prezentat într-o nouă serie la Armada

Universul serialului ”Stranger Things” este prezentat într-o nouă serie la Armada
Publicat: 05.07.2019
Imprintul Armada le aduce cititorilor români o serie de romane inspirate din universul fenomenului de televiziune ”Stranger Things”, realizat de Netflix, unul dintre cele mai vizionate şi îndrăgite seriale din ultimii ani, arată un comunicat remis MEDIAFAX.

Romanul ”Suspicious minds”, de Gwenda Bond, spune povestea mamei lui Eleven. Cartea apare în toamna acestui an în Armada powered by Nemira.

”În vara anului 1969, tineretul american fierbe. Terry Ives, o studentă de la un campus liniştit din Indiana, nu are nicio legătură cu tumultul din Vietnam sau protestele de la Washington. Însă la Laboratorul Hawkins, condus de Martin Brenner, o conspiraţie hidoasă ameninţă totul. Ca să o oprească, Teery va avea nevoie de ajutorul subiecţilor ei, inclusiv al unei fetiţe cu puteri inexplicabile, care în loc de nume are un număr: 008. Terry Ives şi Martin Brenner vor începe un război cu totul diferit de cel în desfăşurare: un război al cărui câmp de luptă e chiar mintea umană”, povestesc editorii.

Povestea este descrisă drept „prequel-ul pe care toţi fanii l-au aşteptat”, de Kirkus Reviews. Unseen Library spun că volumul este „recomandat cititorilor care vor să ştie mult mai multe despre universul din Stranger Things. O poveste întunecată şi captivantă care le va rămâne în minte chiar şi cititorilor care nu urmăresc serialul”.

Serialul ”Stranger Things” a ajuns joi la cea-a de-a treia serie a poveştii, înregistrând recorduri de audienţă, şi un public fidel, sedus prin universul retro, al coloraţilor ani 80, plin de mister şi supranatural, se arată în comunicat.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase