Home » Cultură » Paul McCartney şi Ringo Starr au înregistrat un cover după o piesă a lui John Lennon

Paul McCartney şi Ringo Starr au înregistrat un cover după o piesă a lui John Lennon

Paul McCartney şi Ringo Starr au înregistrat un cover după o piesă a lui John Lennon
Publicat: 18.09.2019
Paul McCartney şi Ringo Starr, membrii supravieţuitori ai trupei The Beatles, au înregistrat un cover al unei piese pe care John Lennon a compus-o în ultimii ani ai vieţii, "Grow Old With Me", arată Smart Radio, care păstrează un loc special pieselor grupului în playlist-ul zilei.

Piesa este cea mai recentă colaborare a lui Ringo Starr şi Paul McCartney, care au înregistrat mai multe cântece de la destrămarea trupei The Beatles, în 1970.

Lennon a compus „Grow Old With Me” în timp ce înregistra „Double Fantasy”, ultimul album pe care l-a lansat înainte să fie împuşcat mortal în faţa apartamentului său din Manhattan, New York, în decembrie 1980.

Starr, în vârstă de 79 de ani, a declarat că nu ştia că Lennon a înregistrat o versiune demo a piesei până nu l-a auzit pe producătorul Jack Douglas interpretând-o. Acesta a produs albumul „Double Fantasy”, care a fost compus de Lennon în colaborare cu Yoko Ono.

Ringo Starr a mai povestit că a dorit ca Paul McCartney să interpreteze alături de el această piesă.

„John apare într-un fel în ea, particip eu, participă şi Paul. Nu este o «cascadorie publicitară». Este ceva ce am dorit”, a spus muzicianul. Iar o parte instrumentală pe care au adăugat-o în piesă îi aparţine lui George Harrison – care a murit din cauza unui cancer, în 2001 -, fiind preluată din hitul „Here Comes the Sun”.

Citeşte continuarea pe Mediafax!

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase