Home » Cultură » Joaquin Phoenix şi-a surprins fanii în sală, după proiecţia ”Joker” – VIDEO

Joaquin Phoenix şi-a surprins fanii în sală, după proiecţia ”Joker” – VIDEO

Joaquin Phoenix şi-a surprins fanii în sală, după proiecţia ”Joker” – VIDEO
Publicat: 08.10.2019
Actorul Joaquin Phoenix îşi surprinde fanii şi apare în sală la mai multe proiecţii ale peliculei ”Joker”, salutând spectatorii după genericul de final al celui mai recent film în care interpretează rolul principal, arată TMZ, citat de agenţia de presă Mediafax.

Vedeta a fost surprinsă într-o înregistrare video realizată sâmbătă după proiecţia filmului ”Joker” într-un cinematograf din San Fernando Valley.

Cinefililor nu le-a venit să îşi creadă ochilor când s-au aprins luminile în sală după proiecţia de după amiază, de la 17.15 şi s-au trezit că în faţa ecranului, printre scaune era actorul care a interpretat rolul principal, îmbrăcat lejer şi glumind cu cei prezenţi. În imagini, actorul pare intimidat după ce cineva îl roagă să reproducă râsul personajului său. Pare să încerce să le arate fanilor cum a jucat, dar se opreşte şi îl roagă pe un prieten să le arate spectatorilor propria variantă a râsului macabru.

Actorul a umblat de la un cinematograf la altul în Los Angeles şi a făcut poze alături de fani.

”Joker”, cu Joaquin Phoenix în rolul celebrului adversar al lui Batman, a fost lansat în toată lumea la începutul lunii octombrie şi a avut încasări record. Potrivit Reuters, filmul avea încasări de 93 de milioane de dolari în primele zile petrecute pe ecrane. Până acum, recordul de încasări la premieră pentru luna octombrie era deţinut de ”Venom”, care avea 80 de milioane de dolari.

Filmul oferă povestea originii personajului Joker fiind plasată în 1981. Pelicula îl urmăreşte pe comicul Arthur Fleck pe măsură ce devine unul dintre cei mai temuţi criminali din Gotham City. Joaquin este considerat unul dintre favoriţii pentru premiul Oscar din 2020, pentru interpretarea personajului principal. ”Joker” a trezit reacţii virulente şi a fost criticat pentru scenele macabre şi violente. Familiile celor implicaţi în atentatul din cinematograful din Aurora, Colorado, în 2012, s-au plâns că producătorii de la Warner Bros şi pelicula promovează violenţa armată. Regizorul Todd Phillips şi-a apărat creaţia declarând că ”nici personajul Joker, nici filmul, nu arată niciun fel de simpatie pentru violenţa din lumea reală”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase