Home » Cultură » Rolul Annei Paquin în ”The Irishman” stârneşte controverse. Reacţia lui Robert de Niro

Rolul Annei Paquin în ”The Irishman” stârneşte controverse. Reacţia lui Robert de Niro

Rolul Annei Paquin în ”The Irishman” stârneşte controverse. Reacţia lui Robert de Niro
Publicat: 04.12.2019
Anna Paquin are un rol important în "The Irishman", filmul de trei ore şi jumătate regizat de Martin Scorsese, deşi replicile actriţei constau, adunate, în doar şapte cuvinte, potrivit CNN. Robert de Niro i-a luat apărarea colegei de platou, spunând că "avut un rol magnific oricum".

Anna Paquin, câştigătoare a premiului Oscar, joacă de această dată rolul lui Peggy, fiica mafiotului Frank Sheeran, interpretat de Robert de Niro. În film este prezentată evoluţia relaţiei dintre Peggy şi prietenul tatălui său, liderul Jimmy Hoffa, personaj întruchipat de Al Pacino. Singurele replici ale actriţei au legătură cu dispariţia lui Hoffa, în timpul unui scurt dialog cu tatăl său. Pe această temă au pornit ample dezbateri, iar unii susţin că tăcerea personajului de pe tot parcursul filmului „este mai grăitoare decât orice replică”, potrivit Mediafax.

De Niro a lăudat-o pe colega sa de platou într-un interviu acordat publicaţiei USA Today. „A fost deosebit de puternică. Poate că ar fi putut exista mai multă interacţiune între ea şi tatăl său, dar lucrurile sunt aşa cum sunt şi ea a avut un rol magnific oricum”, a spus acesta.

Luna trecută, Anna Paquin a comentat pe platforma de micro-blogging Twitter în legătură cu zvonurile potrivit cărora ar fi fost obligată să apară în film.

„Nu, nimeni nu mi-a impus nimic”, a spus actriţa, adăugând că este mândră de rolul obţinut în urma audiţiilor.

Anna Paquin a primit premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul din filmul „Pianul” (1993), la vârsta de doar 11 ani. Ulterior, actriţa americană a avut roluri convingătoare în filmele „Jane Eyre” (1996), „Amistad” (1997), în trilogia „X-men”, unde joacă rolul personajului Rogue, şi a fost protagonistă a serialului „True Blood”, produs de HBO.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase