Home » Cultură » Cum l-a schimbat pe Brad Pitt rolul din filmul ”Troia”, care i-a displăcut profund

Cum l-a schimbat pe Brad Pitt rolul din filmul ”Troia”, care i-a displăcut profund

Cum l-a schimbat pe Brad Pitt rolul din filmul ”Troia”, care i-a displăcut profund
Publicat: 15.12.2019
Brad Pitt a mărturisit că filmul „Troia / Troy”, al cărui intrigă şi scenariu i-a displăcut profund, l-a făcut să-şi reformuleze planurile legate de carieră şi că după această peliculă a hotărât să aleagă cu o mai mare atenţie scenariştii şi regizorii cu care lucrează, arată New York Times.

Actorul de 55 de ani a jucat rolul lui Ahile în filmul din 2004 şi a recunoscut că proiectul l-a motivat să lucreze cu regizori mai puternici şi în filme cu poveşti mai profunde, deoarece povestea şi evoluţia personajului său din ”Troia / Troy” nu i-au plăcut, potrivit Mediafax.

Într-un interviu acordat ziarului The New York Times, Brad a spus: ”Abia acum pot recunoaşte că am fost nevoit să joc în «Troia / Troy» pentru că pierdusem un alt rol important. Mi-am dat seama că felul în care a fost exploatat scenariul nu a fost aşa cum m-aş fi aşteptat. În plus, am făcut şi propriile mele greşeli în film. Totul era mult prea concentrat în jurul personajului meu, iar asta m-a scos din minţi. Regizorul nu a lăsat loc pentru mister. Aşa că, din acel moment, am decis că mă voi implica numai în poveşti de calitate. Această decizie mi-a influenţat activitatea în cinematografie în cei zece ani care au urmat”.

Vedeta care a jucat recent în pelicula lui Quentin Tarantino, ”Once Upon a Time in Hollywood”, a recunoscut, de asemenea, că a regretat felul în care a jucat în cea de-a doua jumătate a filmului din 1995, ”Armata celor 12 maimuţe/12 Monkeys”, chiar dacă i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor într-un rol secundar.

Brad Pitt este actor şi producător de film. El a primit un Glob de Aur, dar a adunat şi trei nominalizări la Oscar, pentru rolurile din filmele ”Strania poveste a lui Benjamin Button”, ”Armata celor 12 maimuţe” şi „Moneyball”. În 2013, a primit primul său premiu Oscar din carieră, în calitate de producător al lungmetrajului ”12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave”. O a doua nominalizare la Oscar ca producător a primit-o în 2016, pentru filmul ”The Big Short”.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase