Home » Cultură » Noul roman erotic al autoarei seriei ”Fifty Shades”, adaptat pentru marele ecran

Noul roman erotic al autoarei seriei ”Fifty Shades”, adaptat pentru marele ecran

Noul roman erotic al autoarei seriei ”Fifty Shades”, adaptat pentru marele ecran
Publicat: 03.03.2020
Noul roman erotic al scriitoarei E. L. James, „The Mister”, cunoscută pentru trilogia de succes „Fifty Shades”, va fi adaptat pentru marele ecran de Universal. „The Mister” s-a aflat pe lista de bestselleruri The New York Times timp de nouă săptămâni.

Scriitoarea britanică E. L. James a lansat „The Mister” în aprilie 2019 şi, recent, a încheiat o înţelegere pentru adaptarea cinematografică a volumului cu Universal, aceeaşi companie de producţie care a adus pe marile ecrane trilogia „Fifty Shades of Grey”.

Filmul, ce prezintă povestea unui aristocrat britanic care se îndrăgosteşte de menajera sa albaneză, fără a şti că aceasta se ascunde de nişte traficanţi de carne vie, va fi produs de scriitoare, potrivit Variety.

„The Mister” s-a aflat pe lista de bestselleruri The New York Times timp de nouă săptămâni şi a fost distribuit în 33 de teritorii la nivel internaţional.

Romanele din trilogia „Fifty Shades of Grey” s-au vândut în peste 125 de milioane de copii pe plan mondial după lansarea primului volum din serie, în 2011, potrivit Mediafax.

Acţiunea romanelor din seria „Fifty Shades”, volume ce au fost traduse în peste 40 de ţări, inclusiv în România, la Editura Trei, se pretează polemicilor. Inspirate iniţial din una dintre cele mai în vogă idile în rândul adolescenţilor din ultimul deceniu, cea dintre personajele Edward şi Bella din franciza „Twilight”, cărţile romancierei E. L. James – fostă producătoare de televiziune al cărei nume real este Erika Leonard – iau o cu totul altă turnură. În Seattle, Anastasia Steele, o studentă în vârstă de 22 de ani şi încă virgină, cedează în faţa şarmului şi a practicilor sadomasochiste ale miliardarului Christian Grey.

Romanele au fost ulterior ecranizate şi, deşi desfiinţate de critici, au avut încasări totale de 1,32 de miliarde de dolari.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase