Home » Cultură » Solistul Rammstein nu are coronavirus

Solistul Rammstein nu are coronavirus

Solistul Rammstein nu are coronavirus
Publicat: 30.03.2020
Till Lindemann (57 de ani), solistul trupei germane Rammstein, care a fost internat la terapie intensivă vineri, într-un spital din Berlin, nu are coronavirus, după ce el a fost testat negativ la virusul SARS-CoV-2.

Anunţul privind faptul că Till Lindemann nu are coronavirus a fost făcut de membrii trupei pe pagina lor de Facebook. Aceştia au precizat că solistul a fost mutat de la terapie intensivă şi se simte bine.

BILD a scris vineri că Till Lindemann, solistul trupei germane rock Rammstein, în vârstă de 57 de ani, ar fi fost diagnosticat cu coronavirus.

Rammstein a susţinut un concert la Moscova pe 15 martie, iar BILD scria că Lindemann ar fi început să arate primele simptome după revenirea din Rusia. Solistul trupei Rammstein ar fi fost diagnosticat cu o pneumonie severă.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase