Home » Cultură » DiCaprio şi De Niro caută coleg pentru următorul lor film

DiCaprio şi De Niro caută coleg pentru următorul lor film

DiCaprio şi De Niro caută coleg pentru următorul lor film
Publicat: 17.04.2020
Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro oferă un rol în următorul lor film, în interes caritabil. Este vorba despre thrillerul "Killers of the Flower Moon", unul dintre cele mai aşteptate anul viitor, regizat de Martin Scorsese.

Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro s-au alăturat unei noi iniţiative care are ca scop strângerea de fonduri în beneficiul celor care luptă cu pandemia de COVID-19.

DiCaprio şi De Niro oferă unui fan posibilitatea de a avea o apariţie specială alături de ei în noul lor thriller, „Killers of the Flower Moon”, unul dintre cele mai aşteptate filme de anul viitor, regizat de Martin Scorsese. Povestea este situată în anii 1920, în Oklahoma, şi prezintă tribul Osage – populaţia cu cel mai mare venit per capita din lume la momentul respectiv, după ce s-a descoperit petrol pe terenurile pe care le deţinea -, ai cărui membri au fost ucişi apoi unul câte unul. Noul creat FBI se ocupă de cazuri, unele dintre cele mai monstruoase crime din istoria Americii.

„Dacă v-aţi întrebat vreodată cum este să lucrezi cu marele Martin Scorsese, aceasta este şansa voastră”, spune DiCaprio într-un clip publicat pe Instagram.

Câştigătorul, ales aleatoriu, va avea posibilitatea de a lua masa cu regizorul şi cele două staruri şi de a participa la premieră, potrivit The Hollywood Reporter.

Iniţiativa face parte din #AllInChallenge, o acţiune caritabilă lansată marţi. Staruri de cinema şi din lumea sportului oferă experienţe unice fanilor în interes caritabil şi provoacă alte vedete să facă acelaşi lucru, potrivit Mediafax.

Astfel, Justin Bieber s-a oferit să susţină un concert privat, Magic Johnson a oferit o invitaţie la un meci al Los Angeles Lakers, Rob Lowe a scos la licitaţie o partidă de golf.

Până în prezent, s-a strâns suma de 4 milioane de dolari, iar organizatorii speră să colecteze 100 de milioane de dolari.

Banii vor merge la organizaţii caritabile care oferă alimente persoanelor vulnerabile afectate de criza provocată de pandemia de COVID-19.

În clipul său, DiCaprio i-a lansat o provocare vedetei TV Ellen DeGeneres, care ulterior a oferit unui fan posibilitatea de a găzdui împreună cu ea una dintre emisiunile ei. De asemenea, Matthew McConaughey a invitat un donator să i se alăture în loja sa privată pentru a urmări un meci de fotbal american în Texas.

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase