Home » Cultură » Disney amână din nou lansarea în cinematografe a filmului „Mulan”

Disney amână din nou lansarea în cinematografe a filmului „Mulan”

Disney amână din nou lansarea în cinematografe a filmului „Mulan”
Sursa foto: Youtube
Publicat: 03.07.2020

Remake-ul filmului de animaţie „Mulan” va fi lansat în cinematografe pe 21 august, după ce Disney a decis pentru a doua oară să amâne acest moment, în contextul pandemiei de COVID-19, scrie NBC News.

Disney a amânat pentru a doua oară, lansarea în cinematografe a filmului ”Mulan”, una dintre cele mai aşteptate producţii ale anului 2020.

Decizia a venit în contextul pandemiei de COVID-19, dar dacă filmul va începe să ruleze în cinematografe în luna august, ar putea reprezenta un impuls important pentru ca Hollywoodul să salveze sezonul de vară din acest an.

Lansarea „Mulan” este amânată pentru a doua oară

„Mulan”, un remake al îndrăgitului film de animaţie din 1998, va debuta acum în cinematografe pe 21 august, a anunţat Disney într-un comunicat de presă.

Filmul a fost iniţial programat să aibă premiera pe 27 martie şi a fost amânat prima dată pentru 24 iulie, transmite Mediafax.

„În timp ce pandemia ne-a schimbat planurile de lansare pentru ‘Mulan’ şi vom continua să fim flexibili aşa cum ne impun actualele condiţii”, arată studiourile Disney în comunicatul transmis vineri.

Disney renunţă la unul dintre personajele animaţiei Mulan

De asemenea, Disney a anunţat recent că renunţă la personajul Li Shang din animaţia Mulan, deoarece s-a considerat că atitudinea sa este „nepotrivită” în era #MeToo, scrie BBC News.

Filmul Mulan spune povestea unei tinere care se deghizează în bărbat pentru a-i lua locul tatălui său în armata imperială chineză. În pelicula de animaţie lansată în 1998, generalul Li Shang era prietenul lui Ping, cum se prezenta Mulan atunci când încerca să îi facă să creadă pe soldaţi că este bărbat.

Producătorul Jason Reed a spus că în contextul scandalurilor din ultimii ani de la Hollywood, realizatorii nu au mai fost mulţumiţi de dinamica relaţiei dintre cele două personaje.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase